PATRIZIA BEVČIČ

PatriziaPo treh letih gledanja slik z dogodka 500 podjetnic, sem se letos končno odločila, seveda s pomočjo moje drage prijateljice, da si bom vzela en dan samo zase. No ja, »zase«, za druženje z ženskami pravzaprav.

In takoj na začetku, pri sami prijavi, sem naletela na dve na(d)logi. Prva enostavna naloga … opiši samo sebe! Kot vsaka ženska tudi sama rada govorim, tudi o sebi, ko pa je potrebno besede prenesti na papir, postane zadeva drugačna, bolj strašljiva. Po glavi mi takoj zašviga kup besed, pridevnikov, samostalnikov. Prvi je vsekakor mama. Potem žena, potem vodja restavracije. Moram priznati, da mi je moje življenje všeč. Imam vse, skoraj vse, kar sem si želela. Čudovito hčer Ano, najboljšega moža Tomaža, v službi počnem to kar me veseli. Z možem imava namreč v Portorožu restavracijo Rizibizi in v majhnem kolektivu sem obkrožena s petimi moškimi, med njimi je tudi moj mož. Ali niso to sanje vsake ženske?! Mogoče pa bolj nočna mora … hahaha :).

RitVsekakor ste lepo vabljene, da nas obiščete. Naš RIZIBIZI je edina restavracija na obali, ki je članica evropskega združenja JRE. Pripravljamo mediteransko kuhinjo na bolj inovativen način. Veliko uporabljamo tartufe, ribe, skratka, za vsakega bi se kaj našlo. In še naša natakarja Niko in Mitja bosta posebno vesela ženskega obiska!

In potem je še druga na(d)loga. Ni dovolj, da moram poslati tudi kakšno svojo sliko, na samem dogodku je organizirano tudi profesionalno portretno fotografiranje. Jaaaaa, saj vem da sem lepa … no, vsaj za en dan se bom počutila lepo in blaženo … med ženami!

 

Patrizia Bevčič
Restavracija RIZIBIZI
Vilfanova 10
6320 Portorož
www.rizibizi.si
05 9935320

 

Patrizia Bevčič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>