Organizatorke

petra skarja ursa zorz zorica jakolin 500 podjetnic mala 3

Želele smo imeti dan, ko bi se opomnile, kakšno notranjo moč in sposobnosti premore posameznica – podjetnica.

Smo Zory , Urša in Petra. Tri podjetnice, ki prav tako kot vsi včasih potrebujemo spodbudo, nove ideje, novih moči in nekoga, ki nam poda roko, ko jo najbolj potrebujemo. Vse vzpone in uspehe spremljajo tudi izzivi in padci. Ker smo kot posameznice stopale po podjetniški poti, smo si to podporo s povezovanjem in sodelovanjem dajale druga drugi. Me tri in tudi 500 ostalih včasih potrebujemo, da nas nekdo spomni, kako izjemne smo in kakšne moči premoremo v sebi.

In nastal je dogodek 500 podjetnic.

Dogodek, kjer se zberemo sicer podjetnice zelo različnih dejavnosti z edinstvenimi potmi. A dogodek, kjer začutimo podporo ena drugi, kjer se glasno ali le nezavedno spomnimo, da smo ženske z edinstvenimi izkušnjami in pogumom ter da stopamo po včasih radostnih, včasih razburkanih poteh ustvarjalnosti in podjetnosti. Spomnimo se, da so v nas moči, ki se jih premalokrat zavedamo. Spomnimo se, da nismo same. Spomnimo se, da smo – izjemne. In prav to vidimo v vsaki od vas, udeleženk!

»Ker verjamemo v moč povezovanja« je naš slogan, ki ga širimo tako z besedami kot z dejanji. Skupaj zmoremo več. Prav zato še posebej cenimo vsako podporo dogodka, vsako vašo delitev informacije, vsak všeček, vsako lepo misel, ki jo podate dogodku 500 podjetnic, saj s tem pomagate ne le pri spodbujanju podjetnosti med ženskami, ampak podpirate tudi osnovno usmeritev in bistvo dogodka, ki je v povezovanju in sodelovanju.

Zelo dobro se zavedamo, da brez vas – ni nas. Hvala vam, da ste! To nam daje še dodatne moči, da se vsako leto potrudimo, da naredimo dogodek zanimiv, prijeten, vedno malce drugačen od pričakovanega in vsakič nekoliko nadgrajen od prejšnjega. Glede na vaše želje izbiramo tematike in govornike ter temu prilagodimo vsebino.

Ker pa delo ne sme biti zgolj »številke«, v dogodek vnesemo tudi drobne malenkosti, od darilc do zabavnih pozornosti, da se vsaka zave svoje edinstvenosti, lepote in vrednosti.

Podjetnice, se vidimo v sredo, 5. 4. 2017, v Grand Hotelu Union v Ljubljani, ko bo že peto leto zapored dogodek 500 podjetnic! Letos pričakujemo že 650 udeleženk. Me se že izjemno veselimo, da vam podamo roko, vas objamemo, pogledamo v oči in vam rečemo hvala.

Vaše

Zory, Urša in Petra

 

Več si lahko preberete s klikom na posamezno sliko:

Zorica Jakolin 500 podjetnic nova

Zorica Jakolin – 500 podjetnic

ZoryEvents
zori@zoryevents.com
+386 (0) 51 600 652
www.zoryevents.com

Urša Žorž 500 podjetnic

Urša Žorž – 500 podjetnic

Eventio
info@eventio.si
+386 (0) 31 335 581
www.eventio.si

petra skarja 500 podjetnic

Petra Škarja – 500 podjetnic

5KA izobraževanja
5ka@petraskarja.com
+386 (0) 40 415 615
www.petraskarja.com