Nina Vodeb

drevo1Sem mamica dvema sinčkoma, žena, podjetnica, športnica in plesalka po duši. Rada imam lepoto in vse kar je povezano z naravo. Poskušam uživati življenje, sem večna hedonistka in iskalka užitka. Velik del mojega življenja je zaznamovala jogapreučevanje zdravega načina prehranjevanja in starodavnih taoističnih metod. Danes sem mednarodno certificirana učiteljica joge, inštruktorica obrazne joge, aerobike in terapevtka za Japonski Cosmo face lifting. Sem tudi avtorica vadbe za ženske Beauty FitYoga.

Verjamem, da smo sami odgovorni za svoje življenje, čustva in zdravje. In, da na to lahko vplivamo predvsem sami. Ko se tega zares zavemo, takrat začutimo moč, ki je že od nekdaj v nas, pa smo jo nekje po poti izgubili. Verjamem, da moramo vse svoje zmage in poraze sprejeti z ljubeznijo do sebe in šele, ko ljubimo sebe, lahko zares zaživimo v vsej svoji polnosti.

Za podjetja, ki jim je mar za svoje zaposlene organiziram vadbo joge, ki temelji na raztegovanju zgornjega dela, prekrvavitvi hrbtenjače in možganov, ter krepitvi hrntenice in centralnih mišic. Velikokrat  si prostor za vadbo najdemo kar v podjetju ali pa vadbo organiziram v bližini podjetja.

Še posebej pa sem ponosna na svoje programe za ženske: joga obraza in negovanje ženskih biserov, ter vadbo Beauty FitYoga. Ženske svojo bit in svoje telo ne poznamo več dovolj in jim zato ne nemenjamo dovolj pozornosti. S tem se lučka v nas počasi ugaša. Tiste ženske, ki se tega zavedo in ponovno odkrijejo svoje bisere, pa zažarijo. In ženske lahko žarijo v vseh obdobjih svojega življenja. V nasprotnem primeru se samo prepustimo turbolenci današnjega življenja. Toliko, toliko lahko same naredimo za svoje dobro počutje, zdravje in naš sijaj. Vse imamo v sebi!

Današnji način življenja žensko potiska v moško energijo. Takšna je služba, takšno je družba in takšna je tudi večina vadb. To pa naše telo spravlja v še večji stres in naše hormone še bolj izčrpava.

Vsa ta spoznanja in prakse vljučujem v svojo Beauty FitYogo, ki je vadba za ženske, ki hočejo nekaj več. To ni samo klasična joga ampak je vadba, ki vsebuje popoln trening telesa ( joga, pilates, cardio elementi, obrazna joga, masaža, relaksacija, negovanje ženskih biserov in čutenja). Posveča se anatomiji ženskega telesa, zato pri vadbi poudarja gibanje s križnico in spodbuja vpliv hormonov z obrazno jogo. Vse to je negovanje ženskih centrov, ki so prave elektrarne naših teles.

color (1).fw

 

Nina Vodeb

W: www.beautyfityoga.com
FB: Beauty FitYoga