NINA VAVPETIČ

NinaŽivjo, sem Nina Vavpetič, 22 letna študentka oblikovanja. :) Kljub temu, da sem še študentka, sem že začela hoditi po poti do cilja. Do sedaj sem bila zelo uspešna na raznih natečajih in projektih, ki smo jih imeli v sklopu fakultete, z oblikovanjem se pa ukvarjam tako »profesionalno«, kot tudi zasebno, ko oblikujem za prijatelje in znance. Prosti čas najraje preživim z ustvarjanjem raznih stvari, športom ali pa se učim kaj novega.

Sem zelo kreativna, motivirana in ambiciozna, imam veliko načrtov, ki jih želim uresničiti in še veliko več interesov. Vse me zanima, vsega se želim naučiti in poizkusiti to in še več. Novosti odkrivam tudi na potovanjih, ki so moja velika strast. Obožujem tuja mesta, ljudi in kulturo, dajejo mi navdih in me učijo življenja. Želim prepotovati ves svet in iz tega dobiti izkušnje in znanja, ki jih ne morem dobiti iz knjig.

n designV prihodnosti želim nadgrajevati svoje znanje in se izpopolnjevati na različnih področjih. Želim uspeti, kjer koli že bom in karkoli že bom počela. Torej, ne vem še kaj je moj cilj, a sem na poti do njega. :)

Nina Vavpetič
E: vinty.n@gmail.com
M: 00386 31 260 967

Nina Vavpetič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>