Nina Kokelj

IMG_3248Sem Nina Kokelj, ustanoviteljica podjetja/blagovne znamke Nikina. Primarna dejavnost podjetja je prodaja navtične opreme in oblačil preko spletne trgovine www.nikina.eu. Ker je dejavnost v navtiki sezonske narave, sem se odločila za razširitev ponudbe s storitvijo organiziranja poslovnih in družabnih dogodkov z blagovno znamko Nikina Events, kar je bila moja želja že od nekdaj in v tem poslu neznansko uživam.

Spletno trgovino Nikina.eu sem ustanovila z razlogom nadaljevanja opravljanja navtične aktivnosti in je plod predhodnih delavnih izkušenj ter poznavanja različnih področij navtike.

Splet okoliščin in kar nekaj uspešno organiziranih dogodkov poslovne in privatne narave je privedlo do ustanovitve blagovne znamke Nikina Events, organizacija dogodkov, in s tem uresničitev moje dolgoletne želje. Moja misija in vodilo je ustvarjanje in koordiniranje dogodkov, ki ustvarjajo posebne trenutke in življenjske vtise.

Vabim vas, da si ogledate mojo spletno trgovino www.nikina.eu. Spletna stran za Nikina Events www.nikina.si je trenutno v pripravi, lahko pa si več pogledate na FaceBook strani https://www.facebook.com/nikina.events/.

 

Nikina d.o.o., Rožna dolina 14, 4248 Lesce

PE Trzin, Dobrave 1, 1236 Trzin

E-mail: nina.kokelj@nikina.eu

Tel.: 041 211 887

Nikina d.o.o