Nikolina Mudronja

Sem Nikolina Mudronja, mlada režiserka, scenaristka in producentka. Sem ustanoviteljica video produkcije Manima film.

Med študijem na Akademiji za vizualne umetnosti v Ljubljani sem študirala konceptualizacijo prostora in tako docela razširila svoje znanje na področju filmskega ustvarjanja.

Moja filmska pot se je začela že v zgodnjih osnovnošolskih letih, ko sem obiskovala dramsko šolo, nastopala v reklamnih oglasih in video spotih. Nadaljevala sem kot asistentka kostumografije v najstniških letih, kasneje tudi kot scenografinja na filmu in reklamnih oglasih.

Z več kot deset let profesionalnih izkušenj in spoznavanj filmskega ustvarjanja iz različnih področij, se je moja pot zaustavila pri ustvarjanju zgodb. Tam, kjer sem najboljša.

Manima film za podjetja pišemo zgodbe in jih preslikamo v filmski jezik. Za vsako podjetje posebej ustvarimo inovativno zgodbo.

Snemalno ekipo sestavljamo mladi ljudje, strokovnjaki na svojem področju, ki projektu dodamo svežino in strast.

Nikoli nismo povprečni. Smo kreativci, zanimajo nas tako umetniški kot tudi komercialni projekti. Po željah strank dodamo tudi komercialnim projektom umetniški pridih, kar omogoča drugačnost in s tem širšo razpoznavnost v množici.

Specializirani smo na več področjih. Ukvarjamo se s snemanjem reklamnih oglasov, glasbenih spotov, predstavitvenih, dokumentarnih, animiranih, modnih videov in videov za Kickstarter ter snemanjem dogodkov.

Kontaktni podatki:

www.manimafilm.com
031257321
info@manimafilm.com
https://www.facebook.com/manimafilm/
https://vimeo.com/manimafilm