Nika Štok

Nika parisŽenske … tako rade govorimo, klepetamo, vedno vse vemo, ko pa nas nekdo vpraša kdo si … ostanemo skoraj brez besed. Moje ime je Nika Štok, sem samostojna podjetnica in študentka. Družinsko podjetje vodim sedaj uradno 2 leti, neuradno pa veliko več časa. V teh dveh letih sem opravila vse izpite iz managemeta tako, da me sedaj čaka le še magistrska naloga.

Po karakterju sem zelo iskrena in direktna oseba, rada imam naravo, živali, morje, rada potujem in rada se smejim. Obožujem sonce in sončne ter srčne ljudi. Tudi zato skušam najti v vseh in vsemu nekaj dobrega.

Podjetništvo me spremlja že od otroštva, zato mi delo ni tuje. Po skoraj 20. letih in veliko birokracije sem uradno prevzela podjetje mojega očeta. Sedaj je moj drugi dom Kavarna Zvon v Izoli-Simonovem zalivu. Sladka, majhna, butična kavarna je tudi slaščičarna, kjer vse torte in slaščice pripravljamo sami. V kolektivu se odlično razumemo in tudi s strankami smo ustvarili prav poseben iskren in prijeten odnos. Delo je dinamično, saj obsega vse, od vodenja in organizacije dela, pa do strežbe in nabave surovin. Priznam, ni mi dolgčas!

Predvsem pa rada se učim in napredujem. Verjamem, da mi bo vse to skozi leta le koristilo.

Prijava na dogodek je bila od samega začetka načrtovana, saj sem mislila, da bi mi lahko koristil za magistrsko nalogo. A sedaj, ko sem bolje pregledala program in predavatelje ter prebrala veliko zgodb prijavljenih podjetnic, sem resnično navdušena. Verjamem, da mi bo dogodek vlil veliko motivacije in korajže za mojo nadaljno tako življensko kot poslovno pot.

kavarna notranjost

 

 

Nika Štok bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>