Nika Močnik

Eventnika-Nika MočnikSvoje podjetje sem zgradila na izkušnjah, ki sem jih pridobila z delom v mladinskih in študentskih društvih, agencijah za organiziranje dogodkov in pri promocijskih aktivnostih. Strast do organiziranja dogodkov je premagala študij medicine in tako sem leta 2012 stopila na samostojno poslovno pot z ustanovitvijo podjetja Eventnika. Urša Žorž, ena izmed organizatork dogodka 500 podjetnic, mi je na začetku moje poslovne poti veliko pomagala s koristnimi nasveti.

Eventnika skrbi za organizacijo dogodkov in podjetjem pomaga pri izboljšanju njihovih marketinških aktivnostih. Pri svojem delu v podjetju vedno strmimo k odličnosti, ne glede na to ali gre za bolj formalne dogodke (izobraževanja, seminarji, konference, poslovna srečanja s partnerji iz Slovenije in tujine) ali za dogodke bolj intimne narave (poroke, obletnice in praznovanja rojstnih dni). Seveda pa je vsaka organizacija prilagojena željam naročnikov. Kljub temu, da imam svoje podjetje, se še vedno vključim v kakšno aktivnost kot prostovoljka. Že šesto leto sem aktivna članica društva TEDxLjubljana, kjer sem bila tudi vodja TEDxLjubljana dogodkov. Naše prostovoljno delo so opazili tudi drugi, saj smo v začetku leta 2016 prejeli nagrado Convente za najboljši dogodek leta 2015 (prvi na svetu smo organizirali TEDx dogodek na letalu med letom).​

​Ena izmed moji strasti pa je tudi poučevanje – svoje znanje o organizaciji dogodkov zelo rada predajam naprej​. Vodim delavnice Naučite se organizacije TOP dogodkov, predavam pa tudi o koordinaciji dogodkov, javnem nastopanju, podjetništvu, osnova računovodstva ter bontonu.
Več o delavnicah lahko preberete na spletni strani: www.eventnika.si/top-delavnice

eventnika logoEventnika, Nika Močnik, s.p.
041 921 635
nika@eventnika.si
www.eventnika.si