Nika Mastnak

17498819_604647309723795_3186344616625096236_nSem Nika Mastnak, mlada podjetnica, ki v svetu poplave kroničnih težav z zdravjem, depresij, ginekoloških težav, nezadovoljstva, občutkov tesnobe in še in še, ljudem s pomočjo podjetja Točka zdravja odpira nova vrata in čisto nova poglavja. S fantom Timijem Soršakom sva oblikovala lastno metodo »samopomoč po metodi Timija Soršaka«, za katero v 100% trdiva, da je močna nadgradnja pogledov na naše zdravje in samopomoči.

Zakaj? Do sedaj na nek način nismo smeli poznati pravih vzrokov in jeder za naše zdravstvene težave in simptome, prav tako pa smo večino časa v temnem tunelu tavali in iskali pomoč, posledično pa je naš razvoj trajal leta in leta. Tukaj sedaj upam izpostaviti našo bistveno prioriteto, da skozi naše programe najdemo smiselno mentalno – duhovno ozadje za večino težav s katerimi se soočamo, prav tako pa iščemo tisto, kar blokado v resnici sploh povzroča.

Ena izmed ključnih prednosti je tudi to, da se ne ukvarjamo več samo z našim načinom mišljenja in izpostavljamo, kako nevarna so negativna čustva, napačno prehranjevanje in podobno, ampak iščemo smiselne povezave, zakaj sploh dejansko v določenih situacijah napačno odreagiramo, zakaj negativno razmišljamo, zakaj se pogosto obremenjujemo, torej iščemo vsa omejujoča napačna prepričanja in vzorce, ki smo jih povzeli skozi svoj razvoj in vzgojo bodisi s strani staršev, starih staršev in podobno.

Znotraj vsega tega se osredotočamo tudi na ego posameznika, na njegovo karmo, prav tako pa tudi na to, kaj globoko v vsakem posamezniku moti njegovo ravnovesje in povzroča določene simptome. Sama sem od policističnih jajčnikov, občutkov tesnobe in vrsto drugih kroničnih težav s Timijevo pomočjo danes zdrava nosečka, zato želiva na podlagi lastnih izkušenj in vrsto dodatnih in uradnih (Timi se je namreč šolal v zdravstvu) izobraževanj pomagati tudi drugim, da odpravijo omejitve, travme iz otroštva, ozavestijo vsa svoja napačna prepričanja in vzorce, da začnejo iskati smiselne povezave znotraj svoje primarne družine, se soočijo z lastnim egom, strahovi, ozavestijo potlačeno jezo in aktivirajo lasten imunski sistem in hkrati tudi svoj proces samozdravljenja.

Ne, ne zdravimo, vsak posameznik se zdravi sam, mi mu samo pomagamo ozdraviti njegovo notranjost in vzpostaviti ravnovesje, saj smo na koncu sami sebi najboljši »terapevti«.

 

tockaZdravjaLogo_brez ozadja

Nika Mastnak, Točka zdravja

051-315-855
nika@tockazdravja.si
www.tockazdravja.si

FB: Točka zdravja