NATAŠA MIHAJLOVIĆ

Nataša MihajlovićTerme Čatež d.d. smo največje slovensko naravno zdravilišče. Pestrost in veliko število turističnih produktov nas uvršča med najprivlačnejše turistične destinacije v Evropi, na kar smo zelo ponosni.

Na treh lokacijah – v Čatežu, na Mokricah in slovenski obali – ponujamo gostom možnost izbire kakovostnega preživljanja prostega časa z nastanitvijo v hotelih, prijetnih počitniških apartmajih in v kampu, ki ga je ADAC v letih 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 in 2015 ocenil kot najboljši kamp v Sloveniji.

Na obrobju kampa, v Gusarskem zalivu, ponujamo počitnikovanje v 20-ih plavajočih hišicah na jezeru. Indijanska vas s 25-imi šotori neposredno ob poletni Termalni rivieri prav tako privablja goste z vseh koncev Evrope na doživljajske počitnice v objemu narave.

Rdečo nit razvoja in ponudbe Term Čatež predstavljajo termalna voda in vodni programi, s katerimi smo postali idealna turistična destinacija za počitnikovanje 365 dni v letu. Pri uvajanju novih storitev se trudimo ostati korak pred drugimi turističnimi ponudniki in utrjevati pozicijo »market leaderja« na področju vodnih programov in ponudbe aktivnega preživljanja prostega časa. V Termah Čatež  sledimo novim trendom na svetovnem turističnem trgu. Z odgovornim odnosom  do  poslovnega, naravnega in družbenega okolja in do sodelavcev, udejanjamo načela trajnostnega razvoja.

Nataša Mihajlović, rojena v časih boom generacij in brezskrbnih otroštev, sem del »čateške ekipe«. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana ekonomistka, zaposlena v oddelku prodaje & marketinga kot vodja poslovno-kongresnega turizma. Moje največje in neprecenljivo bogastvo je moja družina. Vedno sem bila, sem in bom izredno aktivna na vseh področjih, moto, ki me spremlja na aktivni življenjski poti, je: “I will win, maybe not today or tomorrow, but one day I will win :)”.

V Termah Čatež pripravljamo dogodke vseh dimenzij v skladu z vašimi željami. Naše reference so dolgoletne izkušnje in številni uspešno izvedeni poslovni in družabni dogodki. Pestra dodatna ponudba doživetij Term Čatež je mnogokrat poseben motiv za ponovno izvedbo dogodka.

Pri nas so priložnosti obogatitve poslovnega ali družabnega dogodka res številne: vodni užitki na Termalni rivieri, razvajanja v wellness centrih, športne aktivnosti, igre na srečo, zabave, številni teambuilding programi v Indijanski vasi, Gusarskem zalivu, igre golfa na enem najlepših in najzahtevnejših igrišč v Sloveniji, … Pocukajte me za rokav, mi pišite ali me pokličite, in z vami bom načrtovala vaš dogodek ter vam pomagala novi logo terme catezustvariti vašo zgodbo.

Nataša Mihajlović
W: www.terme-catez.si
E: natasa.mihajlovic@terme-catez.si
M: +386 41 662 432
FB: www.facebook.com/TermeCatez/
 

Nataša Mihajlović bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>