NATAŠA KOZLEVČAR

Nataša Kozlevčar – Finančno svetovanje

Nataša KozlevčarZa seboj imam več kot 8 let izkušenj in uspešnega svetovanja na področju varčevanja in naložb.

Do nedavna sem bila v svetu naložb kot vodja oziroma direktorica prodaje in svetovanja v podjetju Medvešek Pušnik, kasneje ALTA Skladi – eni izmed najbolj inovativnih družb za upravljanje. Že tam sem veliko svojega prostega časa posvetila poučevanju strank o pravi izbiri varčevanja in naložb ter oblikovala in vodila delavnice Obvladaj finance.

Lansko leto pa sem se podala na podjetniško pot in postala partner v podjetju Vezovišek & Partnerji. In uau, uživam. Prvič v življenju sem neodvisna in svobodna.

Pravijo nam »zdravniki« za osebne finance. Stranko vodimo od začetka do konca. Pomagamo ji določiti poglavitne cilje ter načrtovati pot, kako do njih ter ji pomagati na celotni poti sprememb, ki vplivajo na njeno finančno stanje. Smo odličen tim, z več kot 35 let izkušenj. Le z ekipo ožjih in zunanjih sodelavcev, vrhunskih strokovnjakov, ki neprestano vlagajo v sebe, v svoje znanje, lahko zagotavljamo celovito svetovanje.

Ljudje se vedno bolj zavedajo, da potrebujejo nekoga, ki jim postavi dobre finančne temelje in ne le parcialne rešitve ali še huje, rešitve, ki to sploh niso. Saj veste, nekdo potrka na vrata in reče, da vam ponudi brezplačen nasvet. Verjetno poznate, kako gre zgodba …

Sama mislim, da je največja nagrada, ko strankam kvalitetno svetuješ in pomagaš. Piko na i pa doživiš, ko ti stranka izreče iskrena hvala, ko jo brez večjih naporov pripelješ do njenega cilja.

Torej, spoštovana podjetnica, če želiš načrtovati svoje osebne finance, urediti primerno zaščito, varčevanje za pokojnino, otroke, luksuz, se sprašuješ, kako se lotiti naložb, … se lotiti zadeve celostno, te vabim na kavo.

Pa tudi sicer te vabim, da se spoznava. Ker enostavno uživam v pogovorih z ljudmi, ki imajo bogate izkušnje, se soočajo s podobnimi izzivi in priložnostmi.

Upam, da se srečava. Jaz bom v rdečem :)

M: 051 444 922
e-mail: natasa@vezovisek.si
www:vezovisek.si

 

Nataša Kozlevčar bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>