Monika Krt

monika krtSem Monika Krt, pedikerka in kozmetičarka. Že od leta 1994 delam na področju medicinske pedikure in nege diabetičnega stopala, direktorica sem Zavoda pod mavrico in od leta 2006 terapevtka v zasebnem nevrološkem terapevtskem centru.

Ker me je sodobna psihologija od nekdaj zanimala in sem se tudi sama spopadala z osebnimi izzivi na različnih področjih se od leta 2012 intenzivno izobražujem v osebni rasti in energijskih terapijah, ter sem pridobila znanja in certifikate kot terapevtka Thetahealinga in Access Barsov.

V Zavodu pod mavrico delamo na promociji zdravega načina življenja in osebne rasti. Naš cilj je približati zdrave navade življenja in ustvarjanja ter osebno rast tudi takšnim, ki zaradi različnih telesnih, zdravstvenih ali mobilnih omejitev ne morejo priti v klasični terapevtski center. S tem namenom nudimo našim strankam medicinsko in diabetično pedikuro, masažo na domu, osebno svetovanje in trening zavestnega ustvarjanja preko različnih komunikacijskih orodij (Skype ipd.).
 
 
 
 
Monika Krt – Zavod pod mavrico

www.zavodpodmavrico.com
www.pedikuranadomu.com

 

Monika Krt bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>