MOJCA ŽORŽ

Mojca Žorž  – NAVIM računovodske storitve

mojca2Verjamem v sodelovanje. Puhlica? Oh, kje pa. Samo, če si pomagamo med sabo, lahko uspemo. Na vseh področjih!

Želela bi živeti v svetu, kjer bi se podjetnice kot ste ve, zavedale kako unikatne ste in da računovodkinje nismo nič drugačne :). Da mit, da smo vse računovodkinje zamorjene, zoprne in sitne ženske, ne velja.

Kje pa!

Morda smo le zaljubljene v drugačne stvari kot ste vi. Zase vem, da sem od nekdaj zaljubljena v  številke. V vseh oblikah in vsebinah. Največji izziv? Reševanje nemogočega. Urejanje “zapacanih” bilanc, čiščenje kontnih kartic, ki nimajo repa in glave, davčno optimiziranje “da je za vse  dovolj” (v okviru davčnih predpisov, jasno).

V NAVIM-u želimo, da imajo stranke z našo pomočjo maksimalno urejene poslovne knjige, da se počutijo pomembne in zadovoljne.

Nekaj zagotovo vem – vsi smo pomembni, vsi si zaslužimo spoštovanje, prijaznost, pristnost!

Vaše podjetje skozi naše oči ni samo vaša bilanca, kontne kartice, obračun plač, ter naslov, kamor vsak mesec pošljemo račun za opravljene storitve itd. Kje pa. Vsi smo ljudje, ki lahko drug drugemu pomagamo.

V NAVIM-u med drugim tudi režemo koledarje? Vas zanima kako?

To lahko vidite na tej povezavi >>

Že kar nekaj časa pa sem botra tudi mali deklici in Gambije, in sicer desetletni Kumbi :).  Tako sem mimogrede odkrila še eno mojo strast (poleg računovodstva). Odkar sem jo decembra obiskala na njenem domu,  kot soustanoviteljica Inšituta I{us}  z veseljem predavam po Sloveniji in skušam ljudem prikazati razne aspekte mame Afrike :).

Pokukajte tukaj >>

Ja,  in čisto res je! V naših pisarni imamo tudi sodelavko, ki ima 4 tačke :) Poglejte si jo tukaj >>

Dovolj o meni. Želim izvedeti tudi kaj o Vas in Vas spoznati. Torej , drage  podjetnice, se vidimo 09.03.!

Mojca iz NAViM-a

 

Mojca Žorž bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>