MOJCA PARKELJ

Foto_MojcaParkeljDelo na različnih področjih, povezanih z marketingom ter razvijanjem odnosov s trgom in kupci, zaznamuje ustanoviteljico Maridee, Mojco Parkelj že od leta 1996.

15 let vodenja marketinga v mednarodnem IT-podjetju so pomembno doprinesla k njenemu razumevanju sveta IT-tehnologij in inženirskega okolja. Radovednost o novih tehnologijah, sledenje modernim tržnim modelom in dolgoletne izkušnje vodenja marketinške ekipe nadarjenih sodelavcev, so dobra osnova za nenehno inovativnost in preseganje standardov ter ustvarjanje dodane vrednosti za naročnika. Njena vrednost temelji na močnih analitičnih in organizacijskih veščinah, fleksibilnem razmišljanju in izraziti ciljni usmerjenosti.

Večino projektov Mojca Parkelj izvaja v vlogi vodilne pozicije znotraj naročnikovega kolektiva, kar ji omogoča poglobljeno sodelovanje z naročnikom in njegovo interno ekipo. Pri kompleksnih in multidisciplinarnih projektih, kjer naloge presegajo zmožnosti samo ene stroke ali posameznika, oblikuje dinamične projektne teame z izkušenimi in preverjenimi specialisti na potrebnih področjih. Pri tem povezuje naročnikove interne strokovnjake z eksternimi ponudniki specializiranih dejavnosti, med katere sodijo tudi grafični oblikovalci, copywriterji, razvijalci programskih kod in interaktivnih rešitev, fotografi, prevajalci in drugi eksperti.

Maridea ustvarja in izvaja rešitve za dosego marketinških ciljev svojih naročnikov in njihov profesionalni nastop na trgu. Podjetje deluje po načelih t.i. outsourcing marketinga. Kaj to pomeni za vas? Maridea je lahko vaš marketinški oddelek, podpora obstoječi interni ekipi marketinga ali pa le pomoč pri kratkoročnih projektih. Majhna ali velika – takšna, kolikor je potrebno za vaše poslovanje. Izbira je vaša. Pri tem Marideo vodita prilagodljivost in organiziranost, ki ji pomagata pri iskanju pravih poti in načinov komunikacije v vašem poslovnem okolju. Pomaga vam videti širšoMaridea_logo_cel sliko priložnosti in poiskati pravo pot, verjeti vanjo in vztrajati.

E: mojca.parkelj@maridea.si

 

Mojca Parkelj bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>