MATEJA URANJEK

Mateja Uranjek – Združba IP d.o.o. – Oblikovanje in spletno programiranje

mateja-uranjekPo izobrazbi sem profesorica likovne umetnosti, po duši slikarka in fotografinja, v praksi pa predvsem grafična oblikovalka, koordinatorka in vodja projektov. Delo torej prepletam z umetnostjo, aktivna pa sem na različnih področjih.

Vedno so me fascinirale novosti v tehnologiji in zaradi svoje radovedne narave že sama po sebi iščem nove izzive in priložnosti za izpopolnjevanje znanja. Po končanem študiju sem se tako hitro usmerila v dizajn.  Odkrila sem ga po naključju in ugotovila, da je to nekaj, kar si želim početi v življenju. Sedaj ustvarjam na zelo raznolikih projektih, povezanih z dizajnom.

To delo me je popeljalo na podjetniško pot. V začetku leta 2015 sem postala soustanoviteljica in direktorica Združbe za interdisciplinarno povezovanje (Združbe IP d.o.o.).

Kaj je vaša vizija?

Pri Združbi IP verjamemo, da ima vsaka oseba potencial in znanje, ki ga z dovolj svobode in možnosti uporablja na svojem področju. Če pa svoje znanje poveže z znanjem nekoga, ki deluje v drugi sferi, lahko nastanejo različne, inovativne ideje in presežne rešitve.

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

Unikatne rešitve so naša strast. Do vsake stranke pristopimo individualno in celostno, nudimo zanesljivost ter ugodno razmerje med ceno in kvaliteto. V delo vpletamo svojo profesionalnost in osebno noto ter področje delovanja naročnika. Tako je dizajn unikaten, prepričljiv in uporaben.zip-photo

Kaj je vaš produkt/storitev?

Združba IP je mlado podjetje, ki povezuje in združuje različne vede in panoge. Težimo k spodbujanju interdisciplinarnosti, saj smo tudi sami interdisciplinaren tim.
Naš cilj je ustvarjati aplikacije in rešitve, ki bodo uporabniku v pomoč. Trenutno se posvečamo IKT rešitvam, izdelovanju spletnih strani in vizualnemu oblikovanju. Delo se prepleta tudi z marketingom, psihologijo dela in pravom. Veliko se povezujemo z mladimi podjetji, hkrati pa sodelujemo tudi z večjimi, v Sloveniji in tujini.

Najbolj sem ponosna…

…na ljudi okoli sebe. Časi za mlade podjetnike so trenutno težki, ker je veliko stvari še za osvojit, trg pa je precej neizprosen. Obkroža me veliko sposobnih ljudi, ki so zagnani in motivirani, predvsem pa imajo veliko potenciala. Navdušuje me ravno njihova zagnanost po doseganju svojih ciljev in iskanju inovativnih rešitev, predvsem pa da želijo delati kar jih resnično veseli.

Združba IP, d.o.o.
Deli. Mreži. Poveži.

W: z-ip.eu
E: mateja.uranjek@z-ip.eu
Linked in: www.linkedin.com/in/matejauranjek
Facebook: Združba IP

 

Mateja Uranjek bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>