MATEJA DOBOVŠEK

Mateja DobovsekSem Mateja, mamica dveh nadobudnežev, petletnika in triletnika ter žena. Po drugem porodniškem dopustu sem ostala brez dela in ko sem zbrala kanček dostojanstva, sem se začela udeleževati raznih podjetniških delavnic, natečajev in programov. Spoznala sem, kaj vse znam in zmorem. Po nekaj neuspešnih idejah, se je utrnila ideja o Družinski škatli oziroma krajše Dškatli, kot sem jo poimenovala. Na več natečajih se je ideja in jaz z njo prebila naprej, na enem tudi zmagala.

Ker sem si kot mamica želela ponudi najinima otrokoma čim bolj naravne, kreativne igrače in ker sem videla, koliko najinima otrokoma pomeni naš skupen čas, sem se odločila, da mora Dškatla postati tudi del drugih družin. In tako se je vse skupaj začelo. Stopila sem na podjetniško pot.

Dškatla je posebna škatla, ki vsebuje sedem idej za skupno preživljanje družinskega časa. Poleg idej je v njej ves potreben material. Izhaja štirikrat letno in vsakič so v njej nove ideje, vendar vedno na temo: ustvarjanje, družabna igra, vrtnarjenje, kuhanje, branje, družinski izlet in nazadnje tudi del za starša in njun partnerski odnos.Dskatla

Dškatla je postala del naše družine. Otroka uživata medtem ko testiramo ideje in sprašujeta, kdaj bosta lahko skupaj z mano prodajala Dškatlo. In to je bistvo tudi Dškatle, da povezuje in skrbi za skupen čas mladih družin, ki nimajo časa iskati ideje in nakupovat material, ampak se posvetijo le skupnim lepim, zabavnim in poučnim trenutkom.

W: www.dskatla.si
Dškatlo lahko naročite preko: info@dskatla.si
031 523 315
fb: Dškatla

 

Mateja Dobovšek bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>