MATEJA BLATNIK KONC

????????????????????????????????????Sem mlada mamica, kot se zdaj temu reče. In kot taka navdušena nad otroci, njihovo igrivostjo, smehom in iskricami v očeh.

Naše podjetje Napihljiv grad ima slogan: Narišimo nasmeh. Rišemo jih na lica razposajenih otrok, ki se podijo po naših gradovih, njihovih staršev in starih staršev, ki jih srečni opazujejo in se jim včasih celo pridružijo, … Trudimo se risati nasmehe tudi na obraze otrok v takšnih ali drugačnih stiskah in težavah – zato sodelujemo na različnih dobrodelnih prireditvah. Otroci si želijo naših gradov, ker so dovolj veliki, da se na njih igrajo s svojimi prijatelj in skupaj preživijo čudovit dan – njihov dan. Dan, ko se lahko spremenijo v razigrane prince in princese. S svojim gradom.

S podjetniško potjo smo začeli v letu 2014. Trije taborniki po duši: moj mož Miha, kolega Robert in moja malenkost, Mateja, smo si zadali cilj, da polepšamo dan čimveč otrokom. Rad pa se nam pridruži najin mali junak Bor, ki bo letos praznoval že svoj drugi rojstni dan. Kljub temu pa na svoji poti srečujemo veliko izzivov in preprek, se pospešeno učimo in iščemo nove stezice ob shojeni poti. A vse skrbi izginejo ob opazovanju smejočih obrazkov. In vsakič znova začutim nepopisno zadovoljstvo in zadoščenje, ko vidim, da smo osrečili še eno Logo JPGskupinico otrok.

Ker si želim, da bi nam uspevalo tudi v prihodnje, se (letos prvič) udeležujem tudi srečanja 500 podjetnic. Ker skupaj zmoremo več!

Se vidimo.

W: www.napihljiv-grad.com
E: napihljiv.grad.doo@gmail.com
M: 031/455-938 (Mateja)
FB: Napihljiv grad d.o.o.

Mateja Blatnik Konc bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>