MAŠA PLAZNIK

PlaznikAli ste se kdaj vprašali, zakaj vam stvari v življenju ne tečejo, tako kot bi si želeli? Zakaj se vam toliko krat stvari zalomijo? Ali mogoče še bolj realistična izkušnja … Zakaj se obnašate točno tako, kot vaša mama, oče ali nekdo, ki ga imate za zgled? Čemu ne izstopite iz poznane cone udobja in se ne osamosvojite? Tekom življenja smo v stiku z velikim številom ljudi, odnosov, dogodkov in informacij. V skladu z našimi osebnimi izkušnjami za svoje sprejmemo načine razmišljanja, poglede na svet, občutenja, programe delovanja in odzivanja v različnih situacijah. Ravnamo in delujemo v skladu z vso to ‘fasado’ ki smo jo kot ‘hiša’ sprejeli za svoje. Posledično smo v svojem vsakodnevnem delovanju in izbiranju omejeni z vsemi pričakovanji, sodbami, izbirami in zgodbicami, ki nam v svojem bistvu sploh ne pripadajo in niso plod nas samih.

Sama sem se v drugi polovici 20. let znašla z možem in dvema otrokoma, gospodinjstvom, vrtom in poleg tega še službo. Sprva bi rekli, da je to nekaj, po čemer vsi stremimo, vendar ne z depresijo. Naenkrat se nisem več prepoznala. Počela sem vse tisto, kar so od mene pričakovali drugi in bila pri tem zelo uspešna, nič pa od tega, kar bi mene veselilo in polnilo. Z delom na sebi sem spoznala, da je možno rešiti vse težave in premostiti vse ovire. Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da pridejo na zeleno vejo, tako na osebnem, duhovnem kot tudi poslovnem področju. To počnem z vsem srcem, znanjem in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobila.

V Žarku sreče dajemo poudarek na individualnem pristopu pri oblikovanju programa za poslovni in osebni coaching, delavnice, team buildinge in individualne treninge in terapije. V skladu z željami in cilji naročnika izoblikujemo program, ki bo omogočil izgradnjo tistega, k čemur stremi. Z uporabo različnih orodij in prijemov, boste premostili ovire in odpravili omejitve, ki jih imate in pridobili na zaupanje vase.

Pomagali vam bomo pri…

  • prepoznavanju lastnih pomanjkljivosti in šibkih točk ter kako jih odpraviti
  • spoznavanju orodij za izboljšavo kakovosti svojega delaZarek srece_logo_prozoren
  • učenju kako izvesti učinkovit sestanek, predavanje, predstavitev ali govor
  • učenju kako prepričati kupca/naročnika da je vaš produkt pravi zanj
  • postavjanju in prepoznavanju ciljev
  • obvladanju veščin odločanja v kritičnih situacijah
  • učenju orodij za stimulacijo sebe in sodelavke/ca
  • sposobnosti poslušanja in predajanja pravih informacij ob pravem času
  • razvoju zaupanja vase in v svoj delovni tim
  • ali pri izbranem področju po dogovoru

 

Maša Plaznik
Žarek sreče d.o.o.
W: www.zareksrece.si
E: srecen.zarek@gmail.com
M: +386 41 905 740

 

Maša Plaznik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>