MARTINA ZORC

Martina Zorc_druga lifestyle fotkaTokrat se dogodka 500 podjetnic udeležujem prvič (yay, se veselim!), in to v kar štirih vlogah – udeleženke, razstavljalke / sponzorke, “Dedka Mraza” z darilom v darilnih vrečkah / torbah in radovedne mentorice, ki že komaj čaka izvedeti, komu bo šla nagrada, moj 6-mesečni spletni tečaj “VEČ življenja, VEČ denarja” (več info, če ste tako “firbčni” kot jaz, najdete na povezavi: Več življenja, več denarja >> … mimogrede, investicija v ta tečaj je sicer 1.297 EUR + DDV, ena srečnica pa ga dobi popolnoma brezplačno!).

Upam, da vas bom imela na dogodku priložnost osebno spoznati – oglasite se pri razstavnem prostoru Kluba678, ker za vse, ki me obiščete, pripravljam še eno presenečenje!

Za “ogrevanje” se mi zdi smiselno dvoje …

  1. Da vas izzovem, da razmislite in še posebej začutite, kakšno podjetniško preobrazbo ali nadgradnjo si srčno želite manifestirati v naslednjih 3 do 6. mesecih, in
  2. Da vam povem, za boljšo predstavo o tem, kako vam morda lahko pomagam “naprej in navzgor”, da sem certificirana denarna coachinja in podjetniška mentorica, ki verjame v holistični pristop k podjetniški rasti, tj. v sočasni razvoj t. i. notranjih in zunanjih strategij uspeha (torej miselnosti, odnosa do denarja in zavesti obilja na eni strani ter pozicioniranja, promocije in prodaje na drugi).

Povedano drugače, podjetnice (in podjetnike :) ) vodim preko takšnih in drugačnih ovir do več idealnih strank za bistveno več denarja (ker je denar energija, bi se izčrpali, če bi ga prejeli manj, kot vložimo energije v ustvarjanje vrednosti za stranko!) ter, vzporedno, tudi do bistveno “več življenja”. Ob ustreznem znanju, podpori, sistemih, miselnosti in navdihnjeni akciji namreč odpadejo stres in skrbi, povezani z nekonsistentnimi ali prenizkimi prihodki, tako da lahko končno začnete na polno uživati ne samo v svojem zasebnem življenju, ampak tudi na svoji podjetniški poti.

Kako vse skupaj izgleda, vam lahko najbolje opišejo moje stranke – njihova mnenja najdete na strani www.klub678.si/mnenja, če pa vas morda zanima več o meni in zgodba o mojih podjetniških začetkih, pa hitro odklikajte na www.klub678.si/o-martini-zorc. :)

 

VEČ življenja, VEČ denarja - spletni tečaj

 

Martina Zorc, certificirana denarna coachinja in podjetniška svetovalka

041 290 070, martina@klub678.si
Facebook: www.facebook.com/Klub678
Twitter: www.twitter.com/Klub678
Vabljeni k prijavi na brezplačne podjetniške nasvete in novice na spletnem mestu Klub678.si ter v Facebook skupino “Podjetništvo danes”: www.facebook.com/groups/podjetnistvo.danes!

Martina Zorc bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>