Marjanca Vergan

Sreča je, ko najdeme SEBE in zaživimo v polnosti to, kar v resnici smo.

marjanca verganSama sem človek, ki ga od vedno zanima tisto, kar je očem nevidno. Raziskovala sem vse, kar v moji podzavesti določa moje misli, navade, dejanja … Zakaj se ravno meni to dogaja? Kaj delam narobe? Kako lahko to spremenim? … so bila vprašanja, na katera sem dolgo iskala odgovore. Našla sem jih, ko sem že skoraj obupala – tam, kjer starodavni Tolteki pravijo, da tiči resnica: v Astrologiji.

Ljudje smo celota, smo fizično, čustveno in mentalno bitje. Vse kar se dogaja V NAS, vpliva na dogodke in okoliščine, ki so ZUNAJ NAS. Ko uravnotežimo svojo notranjo energijo, ko jo povežemo v harmonično celoto, se to pokaže tudi v naši okolici, v prijetnih odnosih, zdravju, dobrem počutju, v lahkotnem uresničevanju svojih ciljev …

Veliko »naključnih« dogodkov je bilo potrebnih, da sem, kjer sem, da sem, kar sem. Zdaj vem, da je bilo čisto vse kar se je dogajalo v mojem življenju potrebno, da pridem na pot, ki mi je namenjena. Na pot samospoznavanja, prebujanja, zavedanja lastnih napak in potencialov, na pot samozavedanja in kreativnega ustvarjanja.

In brez veliko dela na sebi ni šlo. Šele, ko sem svoje znanje pretopila v vsakodnevno prakso, se je sprožil proces osebne transformacije. Zdaj znam poslušat svoje srce, zaznavam »svoje prave« misli in občutke, postala sem ljubeča do sebe, predvsem pa imam po dolgoletnem študiju in izkušnjah »praktično orodje«, da lahko vse to znanje delim in širim skozi svojo astroterapevtsko prakso s tistimi, ki si želijo rasti in napredka.

Po zaključenem študiju Astrologije, Energijske astrologije in AstroHealinga na Kepler Inštitutu v Beogradu sem nadaljevala s študijem Astro Meridianske tehnike ( AMT) in Tehnologije zavesti. Kot astroterapevtka uporabljam v svoji praksi vse te sodobe tehnike, za osebno rast in pot do samuresničitve.

Moja želja in namen je, da bi lahko s pomočjo Astrologije, AstroHealinga in Energijske psihologije tudi vam pomagala na poti do vaše SREČE. Kajti sreča je, ko najdeme SEBE in zaživimo v polnosti to, kar v resnici smo: ljubezen in svetloba.


 

AstroSens + dejavnost

ASTROSENS, Marjanca Vergan s.p.
astrologinja & astroterapevtka

več o mojem astroterapevtskem delu in programih:
W: www.astrosens.si
E: marjanca@astrosens.si
G: 040 473 105

 
 
 
 
 

Marjanca Vergan bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>