MANICA ČELOFIGA

Kako naj se naravoslovka uokviri v družboslovje …, saj je kot dim interdimenzionalna.

Manica_Celofiga_500pNe želi biti umetnica, a želi kreirati. Ne želi pripadati nekim družbenim strukturam, a želi delovati in delati v dobro družbe kot celote. Ne potegne je čredni nagon-zgolj navdih, ki ga začuti v delčkih različnih družbenih konstruktov. Išče ravnovesje, deluje prek čutenja. Ve, da stvari niso takšne kot izgledajo in prepoznava vsebino za njimi. Vsake toliko preizkuša in poskuša živeti strukturo umetnikov družbe, a ne deluje, v nečem ne deluje. Kje se zalomi, kaj ne deluje v moje dobro? Koščki prepričanj. So kot kamni v našem (u)stroju, prepričanja kot zidovi togih konstruktov, ki ločijo dimenzije, omejujejo širino pogledov in razsežnost našega delovanja. Za trenutek obstaneš, morda leto ali dve. Dvomiš, iščeš, podreš, spet sestaviš, na novo nastaviš, raziskuješ in testiraš, navzven ne kažeš prav veliko, a navznoter se dogaja. Izčistiš si preteklost, učiš se iz napak, vstavljaš nove spremenljivke, in glej, jasnost se kot svit prikaže v jutru, za katerega že skoraj nisi več verjela, da bo prišel. In dim osmisli svoje raziskovanje, svoje potovanje. Glavno je, da je. Da ve, kdo je, kaj je. Je vizija, je jasnost, ki širi resnico o nas, o našem bistvu. Toge strukture uči gibljivosti, kjer ni življenja ga vnaša. In glej ga zlomka, ni vse in ni nič. Dejansko je vizionarka v poslovni obleki z interdimenzionalnim videnjem energij, ki poganjajo naše ustroje, ki poganjajo naša podjetja, našo družbo, … vso stvarstvo.

SVETLOBNI VODNIK

Svetlobni vodnik avtorjev Ane Kolenc, Nejca Boljke in Urške Lan je prva energijska inovacija v obliki osebnega rokovnika. Je knjiga, ki vsebuje vkodiran svetlobni zapis v besedilu in ob podpori energijskih portalov – slik. Obsega napotke v obliki časovnih intervalov, terminov skozi celotno leto, ko je energija v naravi na voljo, da nas podpre pri vsem, česar se lotevamo v naših življenjih. Pokaže nam načine, kako skozi izvajanje določenih ritualov, lahko dosežemo nova osebna spoznanja in napredek na vseh področjih življenja.

Svetlobni vodnik je svetlobna tehnologija na podlagi katere se rojevajo nove zgodbe, ki jih podpira energija srca. Dve izmed njih sta Srčna hrana in Dogodki za ženske, kjer svoje moči in energijo združujemo Kaja, Manica in Ana. Odločile smo se, da se odpremo vibracijam ljubezni, miru in blagostanja. Vsak mesec med vas sejemo izdelke, ki so pripravljeni z energijo srca in ljubezni. Decembrski srčni piškotki, zimska mešanica začimb in čokoladni tartufki so le eni izmed njih. V marcu vam srce zaigra na piškotke sreče, ki so hrustljavi, veganski in iz sestavin brez glutena. Pripravljamo tudi kulinarična izobraževanja, delavnice in teambuildinge.SV-marec-web

Odločile smo se, da spremenimo naše energijsko polje, se naravnamo na višjo frekvenco in s tem pozitivno prispevamo tudi širši skupnosti. Res pa je, da se je uporabe tehnologije Svetlobnega vodnika in novih energij potrebno priučiti. Ko odpremo srce, gre vse lahko. Omenjeno znanje, izdelke in izkušnje z ljubeznijo prinašamo med vas!

Manica Čelofiga, ekipa SVETLOBNI VODNIK

M: 041 642 898
E: manica@sunofart.net
S: www.anacordum.si

LinkedIn Manica Čelofiga
FB Svetlobni vodnik
FB Srčna hrana

Manica Čelofiga bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>