MAJA PREBIL

Maja Prebil – odvetnica, direktorica odvetniške družbe Potočnik in Prebil o.p., d.o.o.

Maja PrebilSem energična in vedno nasmejana odvetnica, ki na svoj poklic gleda kot poslanstvo. Svojo poklicno pot sem izbrala po čistem naključju, a sem že v študentskih letih začutila, da je to tisto, kar si želim. Na odvetništvo gledam tudi skozi podjetniške okvirje, saj je po mojem mnenju vodenje uspešne in strokovno kvalitetne odvetniške pisarne, v kateri bodo zaposleni radi delali, stranke pa se vračale, prežeto s podjetniških duhom in miselnostjo.

Pravo preprosto obožujem. Moje področje dela je zelo široko, specializirana sem za pravo javnih naročil in gospodarsko pravo, ukvarjam pa se tudi z upravnim, civilnim, delovnim in nepremičninskim pravom. Ker mi je bila ponujena čudovita priložnost, da sooblikujem pravo, to delam na način, da se v njem ohrani zdrava mera razuma, pravičnost in ostale pozitivne vrednote, ki jih zasledujem v življenju: inovativnost, srčnost, vztrajnost, predanost in natančnost.

Svoje znanje tudi nenehno izpopolnjujem na izobraževanjih v Sloveniji in po svetu; sodelujem pri pisanju strokovnih člankov v različnih strokovnih publikacijah, znanje pa delim z drugimi in redno predavam v okviru različnih ponudnikov izobraževalnih aktivnosti (Uradni list RS, Verlag Dashöfer).

Pri svojem delu si vzamem čas za osebni pristop: pri vsaki stranki želim prepoznati njene specifične potrebe, da ji lahko zagotovim učinkovito pravno svetovanje in odvetniško zastopanje.

S strankami v naši odvetniški družbi sodelujemo dolgoročno in se zavedamo pomena zaupnosti odnosa med stranko in odvetnikom.

Odvetnica Maja Prebil,

Direktorica Odvetniške družbe Potočnik in Prebil o.p., d.o.o.

 

Odvetniška družba Potočnik in Prebil o.p., d.o.o.Prebil
Ajdovščina 4, 1000 Ljubljana, Slovenija
Email: maja.prebil@potocnikprebil.si
Spletna stran: www.potocnikprebil.si

 
 
 
 
 

Maja Prebil bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>