LUCIJA SMOLNIK

LucijaKo boste prvič govorili z mano, se lahko zgodi, da vas radovedno vprašam: ”No, kaj si želite? Če bi bilo vse mogoče, če ne bi bilo nobenih meja pri tem, kar lahko dosežete, in če bi imeli zlato ribico, ki vam bi izpolnila, karkoli bi si zaželeli, kaj bi poskusili doseči in ustvariti v svojem življenju? Kaj je tisto, kar si resnično želite?”

VERJAMEM namreč, da vse, kar potrebujete, že imate v sebi. To verjamem z vsem srcem. Vse, kar morate storiti, je, da to razumete in razvijate vse svoje potenciale in se odločite, da boste resnično živeli življenje, ki vam je všeč in ki si ga zaslužite.

Moje ime je Lucija Smolnik & “I love myself!” Obožujem moja dva čudovita otroka in svojega moža (še posebej, kadar me gleda, kot da sem padla z drugega planeta, ko mu predstavljam svoje nore ideje. :) Ljubim glasbo, ki mi naježi kožo, kuhanje in zdravo hrano, ki tudi lepo zgleda. Rada pišem. Obožujem modo in visoke petke. Ljubim potovanja in vse skrite kotičke Slovenije. Rada imam kavo in temno čokolado. Obožujem morje, toploto sonca na svoji koži ter vonj pinij. In res ljubim presenečenja!

Ne maram, da me drugi silijo delati stvari, ki niso v harmoniji z mano. In verjamem, da imam možnost izbirati, kakšno življenje želim živeti.

Sem Proctor Gallagher Institute Coach in sem edina certificirana terenerka programa Thinking Into Results v Sloveniji. Delati z Bobom Proctorjem je privilegij in hkrati velik izziv. :)

Moja STRAST je širiti svoje bitje v nove dimenzije in razvijati vse svoje talente, da lahko držim svoje sanje v rokah ter k temu pomagati tudi posameznikom in podjetjem. Življenje razumem kot zanimivo potovanje k svojemu popolnemu bitju.

In moja VELIKA SRČNA ŽELJA je spojiti vsebine, ki ti pomagajo osebno in duhovno rasti, z vsemi razsežnostmi človeka in njegovega delovanja. Tako je nastala tudi moja prva knjiga Mali pošastko, ki sva jo ustvarili z mojo hčerko. Spoznate ga lahko na Facebooku pod Mali pošastko.

www.lucijacoaching.com
FB: Lucija Coaching

“Življenje je čudovito. Samo dati mu je treba priložnost.”

 

Lucija Smolnik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>