Ljubica Kleindienst

ljubica kleindienstAlfaMirgal  računovodske storitve in svetovanje d. o. o.

Računovodski storitve in svetovanje AlfaMirgal d.o.o. ponuja celostni nabor računovodskih storitev, poleg tega pa tudi računovodsko in davčno svetovanje ter administrativne storitve.

 

Pri poslovanju sledijo naslednjim vrednotam:

  • visoka raven etike
  • zaupanje
  • hitra odzivnost
  • partnerski odnos s strankam

 

Računovodski servis odlikuje majhna, toda visoko usposobljena in motivirana ekipa računovodskih strokovnjakov. Ustanoviteljica podjetja Ljubica Kleindienst je poleg formalnega izobraževanja opravila izpit pri Gospodarski zbornici Slovenije in ima potrdilo o usposobljenosti za vodenje računovodskega servisa – strokovnega vodje. Ima več desetletne izkušnje na področju računovodstva. Direktorica družbe je hči lastnice ki tako nadaljuje družinsko tradicijo.

 

Tudi vsi drugi sodelavci v podjetju imajo opravljena ustrezna izobraževanja s področja računovodstva, znanje v podjetju pa stalno nadgrajujejo. Tako nenehno ohranjajo stik z računovodsko stroko in obenem sledijo vsem spremembam zakonodaje in računovodskih standardov.

 

Pri poslovanju se osredotočamo na kakovostno in tesno sodelovanje s poslovnimi partnerji. Poglobljeno poznamo poslovanje podjetij in značilnosti panog, v katerih njihove stranke poslujejo. Poslovnim partnerjem tako lahko ponudimo vrhunske računovodske storitve, ustrezno svetovanje ter jih hkrati tudi izobražujemo. Vsi poslovni partnerji sodelujejo neposredno z direktorjem, kar zagotavlja najvišjo kakovost opravljenih storitev, majhna ekipa pa omogoča, da vsi zaposleni dobro poznajo vse poslovne partnerje.

 

Glavne konkurenčne prednosti računovodskega servisa AlfaMirgal d.o.o. tako lahko strnemo v naslednjih točkah:

  • visoko strokovna ekipa sodelavcev
  • sodobna računalniška in programska oprema
  • strogo upoštevanje predpisanih časovnih rokov
  • vodenje računovodstva tudi za delniške družbe in izdelava poslovnih poročil
  • konkurenčne cene
  • ugodna lokacija, bližina ljubljanske obvoznice

 

AlfaMirgal d.o.o. je za računovodsko odgovornost zavarovan pri zavarovalnici Adriatic Slovenica in vpisan v Katalog računovodskih servisov pri Zbornici računovodskih servisov v okviru GZS.

 

Ljubica Kleindienst

Računovodske storitve in svetovanje AlfaMirgal  d.o.o.

Zaloška 269, 1000 Ljubljana

Telefon: 01/549 22 70, 01/528 07 08, 040/297 000

Telefaks: 01/549 22 75

E-pošta: alfamirgal1@alfamirgal.si

 

Ljubica Kleindienst bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>