LILIJANA MANDELJ

Lilijana Mandelj»Strojno in programsko opremo smo razvili skoraj že do meja mogočega. Smo razvili tudi vse potenciale svojih zaposlenih?«

Verjetno si ob vsakodnevnih delovnih obveznostih in sestankih težko vzamete čas in se »ukvarjate« še z zaposlenimi. Ali pa se vam posel širi, vas pa kljub temu preletijo »sladke« skrbi, ker veste, da bi potrebovali novega sodelavca »že včeraj«, pa nimate niti časa, da bi naročili tajnici, naj poskrbi za to?

Še hujše je, če s katerim od zaposlenih niste zadovoljni, pa vam vsakodnevni opravki nekako ne dopuščajo, da bi si vzeli čas za pogovor z njim. In ste še naprej nezadovoljni s sodelavcem in potihem tudi s seboj …

Popolnoma vas razumem. In kaj bi se zgodilo, če temu stanju en dan pa le rečete DOVOLJ! (Enough!) Prišel je čas, da se slišiva in spoznava, da se vam ta klopčič začne odmotavati … in da boste zadovoljni in mirno spali.

Kot kadrovska svetovalka poznam tovrstne probleme v malih in velikih podjetjih, prav tako pa poznam orodja in načine za reševanje teh skrbi. Kaj vam lahko ponudim?

  • Iskanje novih sodelavcev in priprava na izbor, izvedba razgovorov, svetovanje direktorju pri izboru,
  • Reševanje operativnih kadrovskih problemov (razgovori s problematičnimi zaposlenimi, interne razporeditve in spremembe pogodb o zaposlitvi, obvestila o letnih dopustih itd.),
  • Reševanje sistemskih kadrovskih problemov (npr. zmanjšanje bolniške, uvajanje novozaposlenih – postavitev sistema itd., postavitev ali sprememba plačnega sistema…),
  • Optimizacija kadrov in postopki odpuščanja za večja in manjša podjetja,
  • Svetovanje direktorju za delo z zaposlenimi in izobraževanje vodij za uspešno delo z zaposlenimi ,
  • Pregled stanja kadrov in kadrovske dokumentacije (opozorila na nevarnosti in možnosti sankcij s strani inšpekcij)
  • Svetovanje in izdelavo internih aktov (sistemizacija delovnih mest – nad 10 zaposlenih obvezen interni akt!, raznih pravilnikov – za letni dopust, varovanje osebnih podatkov, delovni čas, podjetniška kolektivna pogodba itd.).

Sem kadrovski strokovnjak z 20 letnimi izkušnjami tako v velikih kot manjših podjetjih, razumem skrb in odgovornost direktorja kot tudi dvome in pomisleke ob potrebnih spremembah. V dani situaciji znam predlagati kreativne rešitve in jih nato do konca tudi izvesti. (glej FB KADROVSKI NASVET: Najmanj 7 razlogov zakaj direktorji potrebujejo »kadrovski servis«?)

Na koncu še darilce! Vse podjetnice, udeleženke dogodka 500 podjetnic, ki me boste kontaktirale do 30.06.2016, uporabite kodo »500 podjetnic 2016« , kar vam zagotovi 10% popust na vse storitve.

Verjemem, da se bomo spoznali in skupaj naredili vaš svet prijetnejši. Lilijana :)

INAF, agencija za kreativne rešitve d.o.o.
Opekarniška cesta 15a
3000 Celje (Arena Petrol)
tel: 051 634 789
email: info@inaf.si
lilijana.mandelj@inaf.si
Facebook: https://www.facebook.com/AgencijaINAF

 

Lilijana Mandelj bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>