KRISTINA RAVNJAK

Kristina AngelikaRada se predstavim kot Kristina Angelika – po poklicu krajinska arhitektka, v srcu pevka. Sem ustanoviteljica start up podjetja za urejanje vrtov in samostojna podjetnica – umetnica svoje vrste!

GARTgarden – umetnost sobivanja z vrtom

Kaj je GART? To je „garden art“ ali sodobni gartlc (star izraz za kmečki vrt). Naša strast so zasebni vrtovi in načrtovanje manjših javnih odprtih prostorov. V zadnjem letu se je že oblikovala t.i. GART ekipa strokovnjakov za lep vrt, ki za svoje stranke pripravlja zelo zanimive namige za urejeno zelenje. Vedno smo vam na voljo za celosten pristop k sobivanju z vrtom (skupaj naredimo načrt za vaš vrt) ali podelimo kak nasvet za bolj postopno ureditev vrta. Svetovanje preko e-pošte je brezplačno! Poleg GART storitev (svetovanje, idejni načrt, pomoč pri izvedbi) ponujamo tudi GART izdelke (zares izjemni produkti za vrtnarjenje in uživanje na prostem).

Več info: www.gartgarden.com in v reviji Lep vrt&naravna lekarna.

Kristina Angelika

Po poklicu sem krajinska arhitektka, v srcu pa bom vedno pevka. Najlepše stvari v življenju (pa tudi tiste najtežje) so se mi zgodile v povezavi s petjem. Kot študentka sem zaradi petja v zboru APZ Tone Tomšič prepotovala svet. V zboru sem spoznala svojega moža Aljaža, s petjem sem se poslovila od pokojnega očeta … Nastopala pa sem tudi v vlogi Suzane v Mozartovi Figarovi svatbi. Zaradi močne osebne izkušnje sem oseba, ki lahko s posebnim čutom pričara nepozabno glasbo na osebnih dogodkih kot sta vesela poroka ali težko slovo na pogrebu. Več o tem pa kmalu na moji novi spletni strani: www.kristina-ravnjak.com (spletna stran je v pripravi).

Na dogodku 500 podjetnic sem bila že dvakrat in bila sem navdušena! Lepo je, ko se kot odraščajoča podjetnica lahko počutim posebno, ko dobim navdih, sklepam nove vezi in posle … Žal sem letos zaradi dojenja in previjanja svojega prvorojenca zadržana, lahko pa me pokličete, mi pišite ali pa rečete kako „zeleno“ s sodelavko Tjašo Krivec ali prijateljico Evo Štraser.

GART logoKristina Ravnjak, dipl. inž. kraj. arhit. (UN)
W: www.gartgarden.com
E: kristina.ravnjak@gmail.com
M: 00 386 31 369 514
FB: www.facebook.com/gartgarden

 

Kristina Ravnjak bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>