KLAVDIJA VERLAK

Klavdija Verlak – Holimar, KLavdija Verlak s.p.

KlavdijaŽe od nekdaj sem rada poučevala in predajala znanje. Mentorirala ljudi. V največje veselje mi je bilo videti potencial pri nekom in mu ga pomagati razviti. Veselje ob razvoju je bilo zame nepopisno. To sem jaz. Rada rojevam in negujem nove projekte, skrbim za razvoj, ščitim ljudi in projekte. To so moji otroci. Verjamem, da je vse mogoče, da je spremembe vedno najbolje začeti pri sebi ter da se vse zgodi z razlogom in ob pravem času.

Podjetje Holimar temelji na večletnih osebnih izkušnjah in praktičnih znanjih, ki sem jih pridobivala tekom svoje kariere v gospodarstvu. Izkušnje sem nabirala na področju razvoja poslovanja, marketinga in prodaje. Pridobila sem veščine vodenja različno velikih timov in končno tudi lastno izkušnjo z izgorelostjo in uravnoteženjem osebnega in poslovnega življenja. Kar sem se skozi leta svoje kariere naučila, je, da moraš, da bi bil lahko dober sodelavec ali vodja, najprej spoznati sebe, spoznati svoje dobre in senčne plati, premagati in spregledati svoje strahove in potem lahko ustvarjaš svobodno. Kjer koli. Na kateri koli poziciji.

Tako je nastal avtorski program Into-I-Vision – pogled vase, s pomočjo katerega danes razvijam uspešna podjetja, zmagovalne time in srečne ljudi.

Into-I-Vision PROGRAMI:

logo_Into_I_vision_orange-1USPEŠNA PODJETJA

Into-I-Vision nudi celostni pristop k razvoju poslovanja, pripravo in izpeljavo marketinške strategije ter pomoč pri postavitvi procesov v podjetju.

ZMAGOVALNI VODJE IN TIMI

Predajamo veščine vodenja, ki jih zmagovalni vodja potrebuje. Prav tako naučimo tim, kako pomembna sta spoštovanje in komunikacija v timu. Samo v okolju, kjer smo sproščeni in velja kultura spoštovanja, fair playa, svobodnega izražanja, prevzemanja odgovornosti, dobrih medsebojnih odnosov, pohvale in jasne povratne informacije, lahko tim svobodno ustvarja.

STOP IZGORELOSTI

Izgorelost nekateri že imenujejo “novodobna kuga”, ki ima vedno večje razsežnosti in že ima posledice na gospodarstvo. Najbolj ogrožene skupine v podjetjih so tiste ki nosijo največjo odgovornost, delajo največ ali se težko znajdejo v stresnih situacijah. Into-I-Vision s svojo tehniko pomaga tako posameznikom kot podjetjem zajeziti nevarnost izgorelosti.

W: www.intoivision.com
FB: www.facebook.com/intoivision
Mail: klavdija@intoivision.com
GSM: 031 678 300

 

Klavdija Verlak bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>