KATARINA HOHNJEC

Katarina HohnjecMoja strast do lesa je očitno podedovana od mojega očeta. Čeprav sem se v mladosti podala na različne poti, je bil cilj več kot očiten. Starši so me učili, da smo ljudje odvisni od našega znanja in sposobnosti. In sposobnost spremeniti kos lesa v nekaj uporabnega, kaj šele življenjsko nujnega, je le pika na i k mojemu cilju. Pohištvo je del našega vsakdana in ga potrebujemo tako mladi, kot starejši. Tako sem se odločila, da nadaljujem družinsko poslanstvo.

To pa seveda ni moj edini dosežek. Poleg vloge podjetnice, imam še eno veliko vlogo v življenju in sicer sem mati treh otrok. Trenutno uživam tudi v vlogi babice. Kar pa ostane prostega časa, pa ga rada izkoristim za druženje s prijatelji in rekreacijo.

 

O podjetju Hobyles d.o.o.

Ob osamosvojitvi Slovenije sem tudi sama začela svojo samostojno pot. Ob podpori mojih staršev sem prevzela mizarsko delavnico in odprla trgovino s ponudbo repromateriala za mizarje. Ročno delo je očitno še vedno cenjeno, zato se je povpraševanje povečalo. Odprla sem novo trgovino na drugem področju in tako imamo do danes že pet trgovin in mizarsko delavnico. Z našo ponudbo poskrbimo za vse male in velike mojstre, poklicne ali ljubiteljske, ki se ukvarjajo z lesom. Vpeta sem tudi v delovanje Območne obrtno-podjetniške zbornice Celje in Slovenije. Podjetje Hoby les je med drugimi leta 2015 pridobilo certifikat Bonitetne odličnosti, ki predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

 

Hoby lesNaše storitve

Hitri napredek in novi trendi so nas prisilili k povečanju ponudbe mizarskih storitev. Od vgradnih omar, kar so bile naša primarna dejavnost, smo se odločili izdelovati tudi drugo pohištvo. Hiše in prostori so s časom postali ne tako tipski, kar se odraža tudi na povpraševanju po pohištvu po merah.

Želje kupcev so nas pripeljale do odločitve po širjenju proizvodnje, in tako se lahko pohvalimo s pestro ponudbo vsega pohištva po meri, kot so: vgradne omare, garderobne sobe, spalnice, otroške sobe, delovne sobe in praktično vse, kar je iz lesa. Kratki dobavni roki in sprejemljive cene so še dodaten razlog za nakup. Dolgoročna vizija podjetja je sigurno širiti trgovinsko dejavnost in proizvodnjo. Med drugimi smo letos postavili novo spletno stran in dodali spletni katalog artiklov s cenami, ki jih lahko dobite v naših trgovinah.

 

Hoby les logoHoby les, d.o.o.     
Škofja vas 3b, 3211 Škofja vas/Celje
T: 03/425 17 00
E: hobyles@siol.net
W: www.hobyles.si
 
 
 
 

Katarina Hohnjec bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>