Katarina Hohnjec

20160411_204905Sem oseba, katera preferira unikate, nekaj, kar je drugačno od drugih. Ta želja po nečem izvirnem verjetno izvira še od mojih staršev, ki so ljubitelji lesa. Tako smo s skupnimi močmi razvili idejo po pohištvu, ki je edinstven in pisan na kožo posameznikom oziroma našim strankam.

Hoby les zato predstavlja znamko pohištva po meri, kjer si ljudje z našo pomočjo oblikujejo svoje sanjsko pohištvo po njihovih željah. Verjamem, da izbira pohištva veliko pove o človeku, saj na nek način odraža posameznikovo zunanjost. Nekaj, kar pokažemo ljudem okoli sebe. Tako lahko kaj kmalu ugotovimo, ali na našo odločitev vplivajo neke družbene smernice in predpisi, ali pa smo na strani tistih, ki si oblikujejo svoj življenjski stil po svojih željah in merah. Podobno bi lahko rekli pri odločitvah, kjer izbiramo pohištvo za svoj življenjski prostor. Največ truda vlagamo v boljšo uporabnost našega pohištva in praktičnost glede na navade naših kupcev.

10298288_1041205469236161_6465991404739106541_oKer pa verjamemo, da je ne malo takšnih mojstrov, ki si raje sami oblikujejo pohištvo, vam naše podjetje ponuja tudi pet trgovin z repromaterialom za mizarje. Ročno delo je še vedno cenjeno, zato za vas širimo ponudbo izdelkov. Naš spletni katalog, ki ga lahko najdete na: www.hobyles.si/trgovina/, pa vam daje vpogled v nekaj osnovnih kategorij izdelkov, ki jih lahko najdete pri nas. Trgovine lahko tako obiščete v Škofji vasi pri Celju, Mariboru, Slovenskih Konjicah, Šmarju pri Jelšah in Nazarju.

 

Na kratko o meni:

Poleg vloge podjetnice sem še mati treh otrok in babica dvema vnukoma. Vpeta sem tudi v delovanje Območno obrtno-podjetniške zbornice Celje in Slovenije. V prostem času pa sem velika ljubiteljica potovanj in druženj s prijatelji ter rekreacijo.

 

hoby les

 

E: hobyles@siol.net, W: www.hobyles.si,  FB: HOBY LES