KARIN ELENA SÁNCHEZ

KAETRIDA_Roll-up_SLO»Odrasla sem ob očetu podjetniku, ki me je skozi radost in plemenitost naučil trdega in poštenega dela ter vame za vedno zasidral veselje do učenja in napredka. Moja podjetniška pot se je začela s 14-imi leti z inštrukcijami matematike, za svoj prvi zaslužek sem si kupila športne copate, v 4-ih letih po diplomi pa sem s poučevanjem zaslužila za svoje lastno 2-sobno stanovanje.

Sem človek z visokimi etičnimi merili in z izjemnim čutom za (socialno) pravičnost. Zavzemam in trudim se za pozitivne, iskrene in poštene medosebne odnose, v katerih vsi pridobivamo.

Verjamem, da je vredno, da se ukvarjam s seboj in osebnostno rastem, saj mi to omogoča, da se sprejmem takšna, kot sem, sem samozavestna in zadovoljna s seboj.

S tem, ko zaupam sebi, lahko tudi drugim. Sem kot odprta knjiga – povem tisto, kar mislim in mislim tisto, kar govorim.

Kljub temu, da sem že velika, sem v sebi ohranila otroško igrivost, neposrednost in pristnost. Vse te lastnosti dopolnjujem z ustvarjalnostjo, humorjem ter izjemnim veseljem do premikanja (v fizičnem in psihološkem smislu) – rada imam spremembe in jih tudi nenehno povzročam. Enako velja za meje – presegam tiste, ki mi jih postavljajo drugi in tiste, ki si jih postavljam sama.

Rada imam izjave v slogu: Ni mogoče, pri nas tega ne delamo, ker vedno znova s prakso utemeljujem, da je mogoče vse, v kar lahko verjamem. In verjamem tudi v to, da vsaj malce prispevam k boljšemu svetu. To svoje poslanstvo sem vzela zelo resno in tudi mene je dobro jemati resno.
Sem iznajdljiva, hudomušna, organizirana, bistra in srčna. Name se lahko vedno zanesete.«
 
 
 
 

KES_slika_majhnaKAETRIDA Poslovno svetovanje, izobraževanje in moderiranje, Karin Elena Sánchez s.p.

Dragočajna 1b
SI-1216 Smlednik
T: 01 521 22 01
M: 051 311 510
E: karin.elena.sanchez@kaetrida.eu
I: www.kaetrida.eu