JOŽICA MIŠA ALEŠOVEC

jozica_misa_alesovecJaz pridem k vam! :)

Nobenih skrbi s prenašanjem ali pošiljanjem dokumentacije, nobene slabe volje zaradi nedosegljivosti strokovnjakov v situacijah, ko ga najbolj potrebujete!

Na vašem sedežu periodično in/ali po dogovoru poskrbim za kontrolo podatkov v knjigovodskih evidencah, verodostojnost dokumentacije, obračune, ki jih potrebujete, notranje akte, s katerimi si zagotavljate zakonitost poslovanja in s katerimi obvladujete varnostna tveganja pri vašem poslovanju, izdelam medletne in letne izkaze, vam pomagam v postopkih in odločitvah v zvezi z vašim poslovanjem. Skratka diham z vašim podjetjem :).

Visokošolska izobrazba na področju varnosti in notranjih zadev mi služi le kot podlaga za širše gledanje na svet podjetništva, nenehna strokovna usposabljanja so moje pravilo, nadgrajevanja strokovnosti pa sem poiskala med drugim tudi v podiplomskem izobraževanju za naziv Preizkušeni forenzični računovodja. Več kot 15 let si samostojno nabiram izkušnje praktično po vsej Sloveniji, najprej kot samostojna podjetnica, od leta 2008 pa kot ustanoviteljica in direktorica podjetja Agencija Promal d.o.o.. S svojo strokovnostjo, predvsem pa zanesljivostjo in odgovornostjo sem postala pomemben del menedžmenta pri svojih strankah. Poleg računovodskih storitev, varnostnega, davčnega in finančnega svetovanja, nudim tudi podporo uporabnikom različnih programskih aplikacij za vodenje poslovanja.promal

Z veseljem se vam predstavim še s svojim hobijem, večkrat potrjenim odličnim organiziranjem in moderatorstvom dogodkov za vaše zaposlene ali poslovne partnerje.

Preizkusite drugačen način vodenja računovodstva in zaupajte svoje skrbi izkušeni borki, ki si z veseljem naredi limonado, če ji življenje ponuja limone :).
 

Jožica Miša Alešovec bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>