JOŽICA AMADEA DEMŠAR

DemšarSem človek, ženska, mati, žena, raziskovalka, ustvarjalka, prijateljica in vedno bolj zavestna soustvarjalka zdrave skupnosti. Vsaka od teh vlog je dragocena in pomembna, a pogosto v določenih obdobjih življenja mi ena od njih bolj narekuje ritem življenja. Dozorel je trenutek, da vsem tem vlogam dodam novo – vlogo samostojne podjetnice.

CANOLA je podjetje, ki sem ga ustanovila, in s katerim si ustvarjam temelje za svoje delo in ustvarjanje, prostor, kjer lahko izrazim sebe, svoje darove, talente in znanja na meni lasten način. Canola je stara keltska boginja, ki je ustvarila božansko glasbilo – harfo. Navdihnila me je s svojo zavestjo o tem, da smo vsi del Univerzuma in da s svojimi vibracijami in frekvencami ta prostor tudi ustvarjamo.

Na Filozofski fakulteti sem dokončala študij sociologije in pedagogike, kar je poglobilo moje zanimanje za človeka in njegovo vpetost v čas, prostor in  družbo. Na svoji raziskovalni poti in mnogih potovanjih, sem si nabrala veliko znanj in orodij o človeku in prostoru (geomantija in feng shui), saj se zavedam, kako globoko smo povezani med seboj. Sadove študija različnih tehnik celostnega osebnega razvoja tako vključujem v svoj lasten samorazvoj kot v svoje delo.

S svojimi darovi, znanjem in več kot 20 letnimi izkušnjami na področju raziskovanja in vzpostavljanja celostne osebne identitete, pomagam prepoznavati izzive in odpravljati vzroke le teh, tako, da se tok dogodkov obrne. Hkrati pomagam, da človek postane zmagovalec izzivov kot so: zdrav odnos do sebe, zdravi medosebni odnosi, uspešen posel, zdravje in praznovanje življenja. Kajti šele, ko se odpravijo globoke, zavedne ali nezavedne travme, se lahko postavijo temelji srečnega življenja – tako boleča preteklost ne more več ukrasti prihodnosti. ​Veseli me, ko se pokažejo rezultati mojega dela in skupaj z ljudmi opazujem premagovanje njihovih izzivov, njihov napredek in razvoj.

Prav zaradi tega, mi je izredno pomembno pridobivanje znanja o podpori skupnosti skozi sodelovanje z mojstri drugih kultur, ki so to znanje ohranili in celo več, pripravljeni so ga deliti. Zelo dragoceno mi je sodelovanje z dr. Patricem Some Malidomo, afriškim šamanom z doktoratom, avtorjem svetovne uspešnice O vodi in duhu, ki po svetu izvaja rituale, ki podpirajo posameznika na njegovi poti in hkrati predaja znanje o pomembnosti podporne vloge skupnosti. Letos ponovno prihaja v Slovenijo v mesecu juliju in zelo se že veselim sodelovanja z njim. Izredno cenim tudi povezovanje z Irskimi keltskimi znanji o ljudeh in prostorih in seveda južno ameriškimi mojstri rastlin modrosti, zdravljenja ljudi in prostorov. Vsako srečanje z njimi je nova vzpodbuda in navdih ter bogatenje znanja in orodij za moje delo.

logo canola 1Canola, svetovanje in izobraževanje
Jožica Amadea Demšar, s.p.

W: http://canola-svetovanje.weebly.com/
E: canola.svetovanje@gmail.com
M: 070 476 289
FB: www.facebook.com/Canola21/

Jožica Amadea Demšar bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>