JASNA KNEZ

Jasna Knez – Šola za javno nastopanje in retoriko Povej na glas

Jasna KnezJasna Knez je vodja šole za javno nastopanje in retoriko Povej naGlas. Za posameznike in skupine izvaja individualne in skupinske treninge komunikacije, retorike in javnega nastopanja ter delavnice za razvoj potenciala kadrov (coaching, razvoj vodstvenih kompetenc, motivacija, teambuilding). Je licencirana in certificirana poslovna, NLP in sistemska timska coachinja, trenerka za razvoj timov, SDI moderatorka, predavateljica, trenerka komunikacije in svetovalka za komunikacijski management. Zaključuje tudi študij psihoterapije po metodi Expressive Arts Therapy pri Dr. Avi Goren Baru.

Po duši je igriva in radovedna, zato poleg potovanj, na katerih raziskuje skrite kotičke sveta, svoj prosti čas namenja svoji družini in predvsem osebnemu razvoju. Pleše Ischmech, izvaja različne meditacije, igra na šamanski boben … predvsem pa je rada v družbi, pravih in srčnih ljudi. Ko poskrbi za mir, rada poskrbi tudi za svoj strokovni razvoj, z različnimi izobraževanji tako doma kot v tujini. Sama je prepričana, da človek nikoli ne ve vsega. Zase pravi, da počne tisto, kar jo osrečuje. In dela s srcem.

Je tudi ambasadorka projekta Delam s srcem. Je tudi polnopravna članica European Mentoring&Coaching Council Croatia. Pri svojem delu vključuje različne tehnike in metode dela, ki klientu najbolj odgovarjajo, z namenom krepitve njegovega lastnega edinstvenega vedenja in razmišljanja. Verjame namreč, da je s človekom potrebno vedno delati na avtentičen način.
 

Jasna Knez
 

Povej naGlas: »Verjamemo, da so vsi odgovori skriti v nas samih, le prava vrata je treba odpreti. Delo z ljudmi je naša strast in veseli smo, ko klienti, okrepljeni z našo podporo, premagajo svoje ovire in začnejo polno izpolnjevati svoje načrte. Verjamemo v radovednost, ki edina omogoča učenje in odstranjuje ovire pri doseganju zastavljenih ciljev.«

 

image002Jasna Knez, Kreativlab d.o.o.

m: +386 41 799 644
e: jasna@povejnaglas.si
w: www.povejnaglas.si

 

Jasna Knez bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>