IVANA MILIČ PERIC

Ivana Milič“Mlada” sem 39 let in živim v Dutovljah na Krasu. Imam veliko stvari o sebi za povedati in za današnji dogodek sem izbrala sledeče …

Sem zamejka, rojena na Krasu pri Trstu, smatram pa se krašovka. Kmečko kraška vzgoja je pripomogla, da danes sem oseba, ki je pogumna, trmasta, vztrajna, ne popustim pred težavo, radovedna, vesela in svojeglava. Rada potujem in pri 20ih letih sem šla v svet in to je koristilo, ker danes sem tudi razgledana, moderna, inovativna, poslušam druge, se učim od drugih in iz svojih napak, težava je priložnost za spremembo in osebno rast.

Imam samo en ljubezenski odnos in to z Gregorjem, ki je tudi moj mož in oče najinih otrok. Z njim delim življenje 21 let, ljubimo se, rastemo skupaj, ker se spoštujeva. Skupaj vsakodnevno gradiva najin odnos in to je med najbolj zahtevnim delom, ki ga imam.

Sem mati treh otrok, Tereze (7 let), Agate (5 let) in Filipa (2 leti). Hvala njim sem lahko boljše spoznala sebe in moj notranji svet, razumela sem kaj je bilo narobe z mano in z mojo izvorno družino. Predvsem pa hvala njim sem lahko danes tudi mama.

V teh letih sem pridobila več poklicev, ki se delita med podjetnico in terapevtko.

Kot podjetnica razvijam svoj talent v družinskem podjetju ISPEM, katero se ukvarja z dobavo industrijske strojne opreme za obdelavo kovine. V podjetju moja funkcija je komerciala in administrativna dela. Veliko sem na terenu in med ljudmi, izražam sebe in poskušam graditi kvalitetne poslovne odnose. Vsak dan vlagam veliko pozornosti na odnose s sodelavci in poslovnimi partnerji, ker verjamem, da dobropočutje pripomore večjemu uspehu. Predstavljam se tudi kot družinska terapevtka, mediatorka in doula. To izvajam vestno, ker pomoč in podpora koristi, da se drugi boljše počutijo.

Nikoli ne pozabim na prijatelje in prijateljice, s katerimi delim tudi žuranje. Rada berem, šivam, kuham in pospravljam, potujem po svetu in zelo rada pokramljam.

ISPEM d.o.o.
Cesta na Lenivec 28v
Sežana

W: www.ispem.com
E: info@ivanamilic.com
M:  +386 31 327 077

Ivana Milič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>