Iris Magajna

Iris Magajna, družbeno odgovorna podjetnica

iris magajna

Zdravo!

Morda iz okroglega obraza na tej sliki ni najbolj razvidno, da sem dinamična, zabavna, razigrana in včasih tudi malo žleht … Kot prav slovenska ženska … Tudi zelo delovna, družabna, učinkovita in vsestranska. Rada berem, šivam, vrtnarim, spodbujam sodelavce, družinske člane in tudi ljudi, ki jih prvič srečam. Rada imam življenje. Sama najraje izvajam delavnice, predavanja in druga srečanja na temo komunikacije, to je moje poslanstvo in dolžnost, da svoje znanje prenesem dalje v uporabo in korist vseh nas.

Sem pa se na tej svoji, individualni poslovni poti, srečala s čudovitimi ženskami, ki so iskale svojo poslovno priložnost in smo se odločile ter v našem socialnem podjetju združile moči. Ženske za ženske. Spoznamo se na čiščenje prostorov in opreme. K temu smo dodale strokovno usposabljanje in izkušnje na področju ekološkega čiščenja, ohranjanja narave, zdravja in tudi naše opreme. Zakaj bi zaradi nepotrebnih kemikalij poškodovali pohištvo, armature ali tla, zakaj bi se zastrupljali s hektolitri kemikalij in z veliko kratkotrajnih gobic, krpic in nepotrebne plastične embalaže zasipavali čudovito zeleno naravo in še čisto pitno vodo? To res ni potrebno, če spoznate nas: z mano so v ekipi še Dušica, Slavica, Tina, Vida in še kakšna amaterska pripravnica, ki z veseljem:

  • Svetujemo o eko načinu čiščenja
  • Prodamo izdelke za eko čiščenje
  • Izobražujemo vaš čistilni kader
  • Vam pomagamo do rezultata

Pri tem pa prejmete potrdilo o usposobljenosti, izjavo varstva pri delu, certifikat standardov HACCAP idr. Za nagrado pa še čisto, zdravo okolje, trajnost vaše opreme, bolj zdravo osebje. Več skoraj ni možno … Lahko pa skupaj odkrijemo.

Aha, pa še to: že razvijamo lastno blagovno znamko eko čistilnih sredstev.

Kontakt:

Gsm: 041/280-009
Mail: drustvo.pupillam@gmail.com
www.pupillam.org

 

 

Iris Magajna bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>