IRIS JERAJ PETERCA

JerajSem pozitivna oseba, ki zna odlično združiti poslovno in družinsko življenje. Direktorica podjetja Lili in Roza, ki na slovenskem trgu zastopa tri mednarodno priznane blagovne znamke: MAX&Co., Marina Yachting in Petit Bateau. Sem ženska, ki kljub temu, da uspešno vodim podjetje in skrbim za svoje zaposlene, na prvo mesto vedno postavljam svojo družino. 

Prednosti družinskega podjetja Lili in Roza so obenem tudi imoje lastnosti – iskrenost, zavzetost do dela, odličen odnos do strank, dolgoletna tradicija in poznavanje prodaje modnih izdelkov. Vse skupaj podjetju omogoča uspešno rast in nenehen razvoj ter širitev ponudbe.

Pri poslovanju se vedno zavzemam za povezovanje in rada podpiram kreativne in aktivne posameznike ali družbe, kar je tudi botrovalo k sodelovanju z organizatorkami dogodka 500 podjetnic, saj med sponzorji najdete tudi podjetje Lili in Roza. Bodite pozorni na njihove stylinge, saj smo punce oblekli v Max&Co. oblačila.

P.S.: pa ne pozabite pogledati v svoj goodie bag, ki ga dobile na dogodku, saj notri najdete letak, ki vam prinaša 15 % popust v trgovini MAX&Co. in Marina Yachting.

LiliIRIS JERAJ PETERCA
LILI IN ROZA D.O.O.

W: www.liliinroza.si
E: irisjp@liliinroza.si
M: 00386 41 777 757
FB: www.facebook.com/LiliInRoza/
I: www.instagram.com/liliinroza/

 

Iris Jeraj Peterca bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>