GORDANA RAĐENOVIĆ

Gordana Radenovic - slikaGordana je zanimiva, aktivna in energična oseba, s katero nikoli ne zmanjka tem za pogovor. Njena največja odlika je dobra komunikacija in razumevanje stranke. Je odlična podpora in dostikrat idejni vodja za inovacije, nove pristope, saj so njeni pogledi ne toliko strokovni kot so zelo praktični in življenjski. Stranka v pogovoru hitro opazi njeno odprto in toplo komunikacijo in praktičnost. Njeno razumevanje medčloveških odnosov prinese v podjetje lahkotnost, domačnost in občutek za varnost.

Je večni optimist in vedno nasmejana. Mati treh fantičev in ene mladostnice, katerim z veseljem in ljubeznijo zvečer pripravi njihove najljubše palačinke. Družbeno je vedno zelo aktivna in velikokrat pripravlja družinska srečanja s številnimi prijatelji. Rada pokaže svoje kulinarične novosti in spretnosti, a včasih s preveč vneme prepeče potico in se na svoj račun zato tudi pošali.

2015-ARHI-3kZelo rada potuje in družino popelje v neznane kraje, kjer vedno najde zanimive teme in otrokom na zanimiv način to tudi predstavi.

Gradnja objekta in ustvarjanje svojega doma je izziv, s katerim se večina sreča vsaj enkrat v svojem življenju. Takrat je dobro, da poznamo vse korake, ki jih moramo prehoditi, da uspešno zaključimo svojo zgodbo in zgradimo svoj novi dom.

Gordana je del arhitekturnega biroja ARHI – 3k, d.o.o, ki se že več kot kot 15 let trudi biti zanesljiv partner pri uresničevanju različnih idej. Do danes so v biroju narisali preko 500 novih hiš, prizidkov, rekonstrukcij in prenov, ter uredili več kot 300 gradbenih dovoljenj.

Njihovo delo temelji na medsebojnem osebnem stiku s stranko, saj jih vedno najprej zanimajo življenjske navade in potrebe njihovih naročnikov. Takšen pristop k projektu jim pomaga, da natančno razumejo pričakovanja in želje naročnikov in jim uresničujejo njihove sanje.

ARHI-3K LOGO 02”Arhitektura ne nastane v glavi ampak se rodi iz srca.” Milan Rađenović

W: www.arhi-3k.si

 

 

Gordana Rađenović bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>