GORDANA PILJIĆ IN MAJA PILJIĆ

Stanart d.o.o., Agencija za nepremičnine

mi2

Gordana je ustanoviteljica podjetja Stanart d.o.o.,  s sedežem v Črnomlju in poslovno enoto v Ljubljani.  V osnovi ekonomistka, ki nadgrajuje svoja znanja na magistrskem študiju na Evropski pravni fakulteti z namenom, da svojim strankam zagotovi še bolj profesionalno ter strokovno podkovano storitev!

Direktorica podjetja Stanart je prav tako Članica upravnega odbora Združenja družb za nepremičninsko posredovanje, ki deluje v sklopu Zbornice za poslovanje z nepremičninami (Gospodarska zbornica Slovenije.), pri čemer pomembno vpliva na razvoj tega področja in je vedno obveščena o aktualnih novostih na področju trgovanja z nepremičninami.  Prav tako je vodja strokovne skupine za izobraževanje nepremičninskih posrednikov.

Maja je nepremičninska posrednica, ki deluje na področju Osrednje Slovenije.  Srečali jo boste v naši ljubljanski poslovni enoti. Prav tako se ukvarja s pisanjem bloga Umetnost bivanja in člankov z nepremičninskega področja.  Spisala je tudi naša e-priročnika: »Kako se izogniti napakam pri prodaji in nepremičnino uspešno prodati?« ter »Kaj je dobro vedeti pred nakupom nepremičnine?«, ki si jih lahko brezplačno (tudi emaila vam ne bomo pobrali, želimo le, da vam služi) staknete na naši spletni strani: www.stanart.si. Majina močna točka je učinkovita prodaja in oglaševanje.

Skupaj zagotavljava varno, strokovno in prijetno prodajo, nakup ali oddajo nepremičnine in ustrezno vodenje in svetovanje.

 

stanart_logo- brez podlage

KONTAKT:

Gordana Piljić: 041 643 340, Stanart d.o.o., Zadružna cesta 16, Črnomelj.

Maja Piljić: 040 620 631,  Stanart d.o.o., P.E. Ljubljana: (Zemljemerska 12, Ljubljana).

Našim uporabnim vsebinam lahko sledite na naši uradni Facebook strani: Stenart Agencija Za Nepremičnine