Gaja Klas

IMG_4709-3Gaja Klas je prijateljica Zemlje z izbranim okusom za glasbo in kakovosten zvok. Širi vibracijo hvaležnosti do planeta in ljubezen do vsega obstoječega. Predana je poglabljanju zavesti o naravnem bivanju v sozvočju in prevaja sporočila narave skozi zvoke planetarnih gongov, školjk in drugih prvinskih glasbil. Gajina mavrična paleta referenc vključuje že več tisoč zvočnih kopeli, koncertov, dogodkov in delavnic za različne odrasle in otroške publike, ob čemer je večkrat uspešno sodelovala s tibetanskimi menihi ter raznimi mojstri in šamani.

Skozi leta raziskovanja holističnega zvoka v Sloveniji in tujini je odkrila popolnoma nove in čiste dimenzije zvoka z visokimi vibracijami kristalnih pojočih posod SoundGalaxies.

Zaključila je šolanje v tujini kot prvi slovenski AURASOUND zvočni terapevt in večji del časa namenja individualnim obravnavam, kjer zvok prevaja po principu štirih elementov ob uporabi prvinskih inštrumentov in glasu.

Gaja zase pravi: »Holistični«zdravilni zvok je moja strast, ljubezen, delo in prostor, kjer je vse mogoče, kjer poznam vse odgovore in lahko izrazim svoj resnični jaz, s čimer služim človeštvu.«

Gaja Klas je tudi redna gostja oddaje Klepet ob kavi in z pevko Neisho je sodelovala pri novem abumu Vrhovi, s katero bo sodelovala tudi na velikem koncertu z Big bend RTV SLOVENIJA 10.4.2017 ob 20h na Gospodarskem razstavišču.

 

FD2A4862-1

FD2A4855