Gabrijela Fekonja in Katarina Fekonja

dddSva sestri, sodelavki, ženski v povsem „moški“ dejavnosti. Že od malega sva vpeti v podjetje, ki ga je ustanovil najin oče leta 1993. Ukvarjamo se s proizvodnjo lesene transportne embalaže in specialnimi pakiranji ter s proizvodnjo kovinskih priprav. To zgodbo bova peljali naprej. Obožujeva vonj svežega lesa, ozreva se za vsakim tovornjakom, ki prevaža hlodovino :) Tudi bliskanje varilnih aparatov nama ni tuje  in končni, sveže pobarvan izdelek naju navdaja s ponosom.

Gabrijela aktivno delam v podjetju 11. leto in skrbim za kovinski del proizvodnje, Katarina pa sem sem tukaj že 7 let in skrbim za lesni del. Vsaka pokriva svoja področja, hkrati pa se prepletava.

Naše podjetje je letos praznovalo 23 let, nismo več novinci. Znano nama je kako je, ko si v vzponu, ko obiraš med. Pa tudi, ko v poslu treščiš ob tla. A vstati, to je vrlina. Pozitivna trma, zagnanost in misel, da zmoreva, je tisto, kar odtehta. To je zmaga.

Pred šestimi leti smo dosanjali svoje sanje in zgradili lasten poslovno-proizvodni objekt. Takrat se nam je zdel malce velik, a danes postaja premajhen za vse izzive in načrte, ki so pred nami. Nenehno iskanje novih rešitev za izboljšanje naših izdelkov in storitev ter zavzeto in vestno delo najinih 26. sodelavcev ter na koncu zadovoljni kupci, ki nas priporočajo naprej, so največje priznanje za nas. In gorivo za nove izzive.

 

trgofort_logo_green_long

 

TRGOFORT d.o.o.

Več o nas najdete na  www.trgofort.si

Lahko nama pišete na: gabrijela.fekonja@trgofort.si katarina.fekonja@trgofort.si

Dobrodošli pri nas!

… tam, kjer po lesu diši …