EVA ŠTRASER

Eva ŠtraserZakaj sem se odločila za prijavo na dogodek 500 podjetnic? Ker verjamem v moč povezovanja, hkrati pa je to odlična priložnost za vzpostavitev dolgoročnih poslovnih navez, še posebej s podjetnicami, ki blestijo v oglaševanju in prodaji.

Eva Štraser – menedžerka kakovosti (QM), interna presojevalka ISO 9001-2008, inovatorka, idejna vodja lastnih bioplastičnih produktov, prokuristka in solastnica podjetja BOKRI d.o.o..

Dobro se zavedam, da ima vsak delavec družino, ki je ne želim razočarati. Ker bom čez 3 leta prevzela to manjše, družinsko podjetje s trinajstimi stroji za brizganje plastike, sem se odločila, da ne bom čakala križem rok, ampak bom dokazala, da se lahko z inovativnim produktom in z mislijo na dobro prihodnost, kot novo in drugačno podjetje, predstavimo Sloveniji in svetu. Želimo postati prepoznavni kot eden prvih slovenskih proizvajalcev biorazgradljivih proizvodov iz bioplastike.

Ker je potrebno pred prvim uvajanjem izdelka na trg idejo testirati, sem se novembra 2015 udeležila Začetne podjetniške akademije z družbenim učinkom, tako v Kozini kot v Murski Soboti. Uspešno sem ju zaključila kot zmagovalka. Istočasno sem, pod budnim očesom mentorjev, izpopolnjevala svoj poslovni model, snovala akcijski načrt za vstop tudi na globalni trg, hkrati pa našla prostor še za razvoj komplementarnih izdelkov, ki dopolnjujejo ponudbo ekološko razgradljivih proizvodov.Bokri

Eko lončke za sadike v štirih različnih paketnih izvedbah lahko že poiščete v ekološki semenarski hiši Amarant v Trzinu, Sejmo.si in na spletni strani podjetja Bokri. Z okolju prijaznim vrtnarjenjem ne poskrbimo le zase, ampak trajnostno prispevamo k ohranjanju okolja za prihajajoče generacije.

 

»The best way to predict future is to design it.« (Bucminster Fuller)

 

Podjetje: BOKRI d.o.o., Dobrava 44, 2360 Radlje ob Dravi
W: www.bokri.si
E: eva@bokri.si
M: 031 668 209

 

Eva Štraser bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>