Eva Rupnik

FullSizeRenderPozdravljeni,

sem Eva Rupnik, univ. dipl. novinarka, zdaj študentka magistrskega študija na Fakulteti za družbene vede.

Skozi študij sem se izobraževala tudi v tujini, Španiji in Italiji, veliko izkušenj pa mi je dalo delo na radiu in televiziji. Imam ogromno izkušenj s področja marketinga in socialnih omrežij.

V letošnjem letu sem se pridružila ekipi podjetja Otroška akademija, kjer v celoti skrbim za področje marketinga in trženja, sestavljam e-novičke, skrbim za Facebook stran in pripravljam oglasna sporočila za različne medije. Pred tem sem delala v podjetju, ki trži blagovno znamko ženskih, moških torbic in potovalnega programa, kjer sem pridobila veliko izkušenj pri komunikaciji s strankami.

V Otroški akademiji sem pravzaprav desna roka vodje pisarne in pomagam tudi pri sestavi programov za poletne počitnice ter novitetah pri celoletnih tečajih za otroke.

Če iščete res nekaj drugačnega za svoje otroke, vam iz prve roke lahko povem, da ste prišli na pravo mesto. Po prihodu v Otroško akademijo sem ugotovila, da takšnega centra v Ljubljani sploh ni. Otroci se resnično zabavajo in z veseljem hodijo na naše učne ure. Poleg vsega naštetega pa nudimo tudi sobo pobega (escape room) za otroke in rojstnodnevne zabave. Vsak otrok definitivno najde nekaj zase. Vabljeni, da nas obiščete.

Poletni programi za otroke: http://www.otroska-akademija.si/poletne_pocitnice

 

otroska_akademija_logotipOtroška akademija d.o.o.

Šmartinska cesta 106

1000 Ljubljana

www.otroska-akademija.si

080 86 55