Elena Mahne

elena mahneELENA MIKOLIČ, poročena MAHNE

Izobrazba: univ. dipl. oec., Ekonomska fakulteta Ljubljana

Poklic: samostojna forenzična preiskovalka, računovodja in davčna svetovalka

Članica: Forum ITALO-SLOVENO, ACFE-Association of Certified Fraud Examiners

Licence: CFE, Pooblaščena ocenjevalka vrednosti podjetij (v zaključku)

 
Ukvarjam se s specializiranimi računovodskimi storitvami in vse, kar je težko in zahtevno mi predstavlja izziv. Pravijo, da imam ogromno energije. Zase lahko rečem, da sem zelo profesionalna in obvladam finance, računovodstvo in davčno optimizacijo. Ne odstopam od strokovnih načel in standardov. Sem stroga do strank, zato pa imajo odlične rezultate.

 
Rada delam. Uživam v in ob številkah. Rada preiskujem vse kar se skriva za številkami in dokumenti. Svoje znanje in izkušnje sem nadgradila tudi s projekti skrbnih pregledov pri nakupu deležev večjih slovenskih družb in podpornim svetovanjem na področju nepremičnin.

 
V svojem podjetju nisem sama, imam odlično ekipo 4 sodelavcev. Lahko rečem, da smo velika računovodska družina. Kontantno vlagamo v znanje in izobraževanja. Vsako jutro spijemo dobro kavo in se podamo novih zmagam naproti.

 
NAŠE VODILO JE: MI SMO NAJBOLJŠI! kar dokazujemo na dnevni ravni. Zavedamo se, da je računovodenje upravljanje premoženja strank, zato smo najprej strokovni in profesionalni, strankam se posvetimo že od samih začetkov ustanavljanja podjetij ter jim nato sledimo za 360 stopinj.

 
Sedež naše družbe je v obalnem mestu Koper, delujemo v lastnih poslovnih prostorih v samem centru mesta z lastnim parkiriščem.

 
Na 500 podjetnicah predstavljam svojo energijo, povezovalnost žensk in rdečo nit našega poslovanja, ker je rdeča  zmagovalna barva mene, nas in vseh vas.

 
 

Elena Mahne bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>