DRAGICA LACKOVIČ

Profilna slika Dragica»V tretje gre rado!« :)

Že tretjič bom udeleženka dogodka 500 podjetnic! Vedno z veseljem, vendar je vsakokrat pristop in občutek drugačen. Želela sem biti več kot le udeleženka in to mi je uspelo. To si moraš želeti, to mora postati tvoj cilj, moraš se zavezati, da boš to uresničila! In narediti načrt, kako to tudi doseči, sem govorila sama sebi. In uspela. To je letos eden od 10. velikih ciljev, ki sem si jih zadala in se zavezala, da jih bom uresničila.

Ker že tretjič pišem lastno predstavitev in težko je kaj novega napisati. Pa vendar se je toliko zgodilo … :) Skozi podjetje LEO (Learning Enterprises Organisation) iz Londona in njihove produkte sem po bolezni znova našla moč in voljo, da nekaj spremenim na bolje. In spreminjam! Z vsakim korakom znova. Pravim, da sem posvojila koncept podjetja Learn – Earn – Own (nauči se, zasluži, poseduj), ki je dejansko vzet iz razvoja vsakega od nas. Vsi smo najprej začeli z učenjem, na osnovi katerega smo kasneje začeli iskati zaposlitev ali odprli lastna podjetja. S plačo ali dobičkom, ki smo jih prejemali, smo potem začeli vsak po svoje ustvarjati svoje premoženje v različnih materialnih dobrinah, ki nam danes omogočajo življenjski standard.

Sama sem te izobraževalne produkte, seminarje in platforme, ki jih imam na voljo, najprej koristila zase. Svoj fokus sem našla v izobraževalnih programih, se učila iz LEO izobraževalnih programov in nadgrajevala veščine in se učila novih. Aktivno uporabljam te platforme za svoje znanje in danes imam zaradi podjetja LEO svoj prvi lastni blog z naslovom JAZ IN LEO . Tudi vi ga lahko imate! Ali pa najdete svoj program in priložnost, ki bo nagradil vašo željo po znanju, ne glede na katerem nivoju znanja ste. S pomočjo izdelkov podjetja LEO boste nadgradili svoja znanja in si pridobili nove veščine ter si skozi poslovni koncept LEA lahko ustvarili lasten posel, če to želite ali pa preprosto le uporabljali platforme, ki so na voljo. Ponudba je celostna in vsak lahko najde nekaj zase.

Oborožena z novimi znanji in veščinami sem konec leta 2015 ustvarila FB stran Poslovna motivacija, s katero skušam te vsebine približati ljudem in jim pokazati, da lahko uresničijo želje in cilje. Začela sem pripravljati lastne delavnice in individualna srečanja, kjer pomagam ljudem, da najdejo svoje želje, cilje in vrednote ter si naredijo načrt in kako to tudi dejansko uresničiti. Najlepše je, ko ti nekdo reče: »Veš, tisto mi je uspelo!« ali pa »Uff, si mi dala misliti, ampak veš sem naredila.« Takrat vem, da delam prav. Sama sem z delavnico 10. korakov do uspeha in s pomočjo znanja iz LEO izobraževalnih programov že uresničila dva od desetih velikih ciljev letošnjega leta. Tretjega uresničujem konec marca oziroma natančneje 22.3.2016, ko bom na platformi LEO e-Tutroring začela izvajati prvo e-delavnico v živo preko spleta.

Prijavite se lahko tukaj. Prvim petim (5) prijavljenim na e-Tutoring delavnico »10. korakov do najboljšega leta« podarim osnovni vpis na LEO platformo.

Verjamem, da ima vsak od nas še veliko skritih potencialov. LEO v latinščini pomeni LEV, zato sprostite Vaš še neodkriti potencial oz. prebudite LEVA v sebi. Rada igram badminton in rada kolesarim. Rada sem v družbi pozitivnih ljudi in se rada smejim. Včasih sem se se trudila in iskala ljudi, ki bi jim bila všeč, danes ko sem »malce bolj pametna«, pa jaz izbiram tiste, ki so všeč meni.

Najpomembneje je verjeti vase! Ko nihče drug več ne verjame vate, ko ti vsi govorijo, da ti ne bo uspelo, ko te preprosto pustijo na cedilu, takrat verjemite, da te edino vera vase, da zmoreš, vera v življenje in veselje do življenja, da moč in vztrajnost, da se po težkih življenjskih izkušnjah, bolezni ali neuspehu vedno znova poberemo in najdemo novo pot. :)

Prijava na delavnico: www.learnearnown.com
W: www.learnearnown.com/richdada
FB: www.facebook.com/dragica.lackovic
FB: www.facebook.com/poslovnamotivacija
Blog: http://etutoring.learnearnown.com

Neskončno se veselim, da se spet vidimo.
Dragica :)

Dragica Lackovič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>