DAŠA KUDER

TaraUpornica, ki je že v otroštvu vedela, da bo delala na svojem, saj iz podjetniške družine ni videla druge poti, vendar na drug način z drugačno vizijo in tako je čas prinesel, da sta takrat, leta 1997, odprli skupaj z mamo, papirnico Tara junior. Ker je bila zaljubljena v slikanje in ustvarjanje je imela vizijo, da bo nekoč uspela z art programi izobraževanj za otroke. Začetki niso bili lahki, vse prej kot to, bili pa so poučni in dobro so skalili mlado dekle, ki se je naučila vztrajnosti, delavnosti in iznajdljivosti … Lastnosti pomembne pri podjetništvu. Večino teh pa je dobila kar skozi življenje v družini podjetniško naravnanih staršev in prijateljev.

Čas in prostor v Šempetru v Savinjski sta prinesla svoje in v povezovanju s podjetniki in podjetji smo se v papirnici usmerili predvsem v prodajo pisarniškega materiala, šolskih in art materialov lokalno in tudi na spletu www.papirnicatara.com, s katerim se je podjetje Tara junior tudi predstavilo na 500 podjetnic. Poleg poslovanja je naša skrb usmerjena tudi v dobrodelnost, po svojih močeh in s povezovanjem različnih profilov ljudi in podjetij.

Daša je diplomirana ekonomistka, maserka klasične in shiatsu masaže, bolj umetniška duša, ki jo poleg dela v svojem podjetju iz srca izpolnjujejo njen sin, družina & prijatelji, globoke knjige, malo drugačni ljudje & nova poznanstva, potovanja & pobegi v neznano …

Papirnica Tara juniorPapirnica
Daša Kuder s.p.
Rimska cesta 98A
3311 Šempeter v Savinjski dolini

W: www.facebook.com/papirnica.tara.junior
W: www.pinterest.com/tarajunior/
W: www.papirnicatara.com
E: tara.junior2@gmail.com
M: 040 755 700
T: 03 703 84 80