Darja Kaltnekar

Darilo_ki_sezuje_logoPa jo imam, novo znamko! Darilo, ki sezuje!

Dobro darilo te vedno sezuje, ti vzame sapo, te pusti brez besed. Ni treba, da se ti ob njem ravno orosi oko, sploh v poslovnih vodah to niti ni priporočljivo. Je pa vedno dobro, da je darilo opaženo!

V Gajcomu neradi oglašujemo, kako dobro delamo, raje vidimo, da je našim strankam to samoumevno. Osredotočamo se na izdelke iz tekstila (majice, kape, dežniki, torbe) in izbiramo samo res dobre izdelke ter optimalen način tiska. In to je zdrava podlaga za sproščeno ustvarjanje.

Najraje poskrbimo za poslovna darila. Ampak pozor, od tu naprej imam zate nasvet. Res nerada delim nasvete, za katere me nihče ni prosil. Prosim, vprašaj se: “Želim dober nasvet, kako izbrati pravo poslovno darilo?” Če je odgovor da, beri naprej. Če praviš, da ne, potem se posloviva – in se vidiva na dogodku!

darja kaltnekarVeseli me, da bereš naprej. Pri izbiri poslovnih unikatnih daril ti svetujem, da se osredotoči na osebo, ki jo obdaruješ. Nekatere ljudi dobro poznaš, pri njih bo verjetno to enostavno. Ali pa tudi ne :) – velikokrat namreč slišimo: “Ampak ona že vse ima!”. Za take ljudi, ki res že vse imajo, potrebuješ unikatno darilo, v katerega si vlila del sebe.

Z unikatno potiskanim darilom poveš, da osebo dobro poznaš in da ti je pri srcu – saj si si za pripravo darila vzela čas. Pri izbiri darila in pripravi potiska ti seveda z veseljem pomagamo v Gajcomu.

Kaj pa, ko želiš obdarovati poslovnega partnerja, ki ga ne poznaš dobro in nima profila na Facebooku, da bi ga lahko malo preverila?

Na voljo je veliko svežih idej – vedno naredi močen vtis, če darilo potiskaš z imenom obdarovanca. Pri novih poznanstvih pa je dovolj, če na darilo natisneš logotip ali vsaj ime podjetja obdarovanca.

Ja, prav si prebrala, logotip podjetja obdarovanca – in ne tvoj logotip.

Zakaj?

Ko podariš izdelek s svojim logotipom, je to tvoje promocijsko darilo – obdarovancu sporočaš, da želiš, da se nate spomni, ko bo potreboval to, kar prodajaš. In zadeva pije vodo – če si seveda darilo pravilno izbrala.

Uspeh pa bo zagotovljen, če na darilo natisneš logotip obdarovanca. V tem primeru sam izbor izdelka niti ni tako pomemben – povedala si, da ti je obdarovanec pri srcu, da si se potrudila zanjo – vse to bo povedal unikaten izdelek. Za piko na i lahko dodaš še ime ali celo sliko te osebe – hm, je pa za to res treba malo poguma. V vsakem primeru si lahko prepričana, da nikoli ne bo pozabil, od koga je to darilo dobil. Verjetno si ob tem pomislila: če bo darilo slabo, si bo tudi zapomnil, od koga ga je dobil! In imaš čisto prav. Pozornost še lažje pritegnemo s slabim darilom. Promocija pa to ravno ni :)

V tiskarni dobrih majic Gajcom zaznavamo močan porast naročil iz podjetij, ki se zavedajo, da je za njihov uspeh potreben dober kolektiv in odličen odnos s kupci in drugimi poslovnimi partnerji.

Darilo, ki sezuje, je odličen pripomoček za povezovanje in krepitev vezi. Veliko podjetij sistematično izbira unikatna darila za posebne priložnosti. Nekateri jih naročajo enkrat letno (recimo za rojstni dan vseh zaposlenih) in jih potem razdeljujejo skozi vse leto, drugi se odločajo za sprotna naročila, saj obdarujejo potencialne stranke – recimo na prvem obisku. Dobro premišljeno darilo najlažje prebije led.

Daleč so že časi, ko smo podarili karkoli v stilu “namen je važen”. V času, ko imamo res vsi vsega dovolj, je unikatno Darilo, ki sezuje pravi pripomoček. Pomaga namreč povezovati in ohranjati stike.

In prav podjetniki, ki krepijo vezi, ki se zavedajo pomena dobrih odnosov in želijo poskrbeti za drobne pozornosti in presenečenja, so moje najljubše stranke. Vesela bom, če me boš kakšnemu takemu podjetniku ali podjetnici priporočila.

Uf, res hvala, da si prebrala do konca! Všeč si mi. Se vidiva na dogodku!
P.S.: Sem bolj plahe narave, pocukaj me za rokav, ko me srečaš :) Prepoznala me boš po mini majčkah/vizitkah.

W: www.sitotisk.net/darilo-ki-sezuje
tel: 01 54 22300
E: gajcom@sitotisk.net
FB: Gajcom, Darilo, ki sezuje, Darja Kaltnekar, GARDEROBA

 

gajcom1

Darja Kaltnekar bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>