BRIGITA LAPORNIK

Brigita Lapornik – LaBri Vilinska Lepota

Brigita LapornikŽe od nekdaj je bila v meni želja, da bi soljudem lahko ponudila nekaj, kar bi jim vsaj malo polepšalo vsakdan. V tej želji sem prišla do najvišje strokovne izobrazbe, se zaposlila v farmacevtski industriji, vendar na koncu ugotovila, da nisem izpolnila svojega poslanstva. Šele ko mi je na pot prišla naravna kozmetika in energetske esence, sem začutila, da sem končno na pravi poti …

Ker sem imela veliko problemov s svojo kožo in posledično s samozavestjo, sem preizkusila ogromno izdelkov različnih cenovnih razredov, ki pa mi niso ustrezali. Lotila sem se raziskav in si začela sama izdelovati svojo kozmetiko. Moja koža se je zelo hitro izboljšala, kar so opazile moje kolegice in začele tudi one preskušati moje izdelke. Zaradi veliko podobnih izkušenj sem se odločila, da svoje izdelke ponudim tudi vam.

KAKO DO VEČ SAMOZAVESTI IN KAKO VAM BO PRI TEM POMAGALA NEGOVANA KOŽA?

  1. Razvajajte svojo kožo vsak dan:

Niso vse ženske srečnice, da imajo sijočo kožo, prepričana pa sem, da s pravilno nego tudi vaša koža lahko zažari.

Pomislite, kaj vas pritegne pri uspešnih ženskah? Ženska, ki se dobro počuti v svoji koži, izžareva samozavest in ima obilo energije, da z lahkoto opravlja vse dnevne obveznosti. Energijo ji dajejo drobne stvari, ki si jih privošči vsak dan in v njih uživa: jutranja masaža obraza s kremo, večerno čiščenje kože…Zanjo so to kratki rituali, s katerimi skrbi tudi za notranjo lepoto.

  1. Podprite se z energetskimi esencami:

Pri koži ni dovolj, da zanjo skrbimo le od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ja, boste pomislile, kje pa naj v tem tempu vsak dan najdem čas za razvajanje in sproščanje? Enako težavo sem imela jaz, zato sem si naredila kremo, kateri sem dodala energetske esence. Te mi zjutraj res pomagajo, da se z lahkoto odpravim na delo, hkrati pa imam dober občutek, da sem že pred delovnim urnikom nekaj naredila zase.labri

  1. Nahranite kožo s kvalitetnimi sestavinami:

Lepa koža je zdrava koža. Zdrava koža pa hrepeni po kvalitetnih naravnih sestavinah, zato sem v izdelke vključila naravne izvlečke pisanih in dišečih cvetov, s katerimi želim pokriti potrebe različnih tipov kože. Kozmetično linijo izdelujem v butičnih serijah, s pozornostjo in dobro energijo, ki jo želim podariti tudi vam.

W: www.labri.si
FB: LaBri Vilinska Lepota
M: info@labri.si
 

Brigita Lapornik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>