Breda Perme

Verjamem v povezovanje ljudi in idej.

breda permeIn od nekdaj ljubim številke, v njih je neka absolutna lepota, ko vidiš, da se na koncu vsi detajli in posamezniki vidiki finančnega poslovanja zlijejo v celoto. Zato sem prvih 23 let svojega poslovnega življenja preživela v banki, s številkami in med ljudmi. In sem spoznala, da je kvaliteta vsakega delovnega kolektiva odvisna predvsem od ljudi, in še najbolj od šefov.

Zato sem svoj čas in pozornost vložila v dodatno izobraževanje sebe, da postanem boljši vodja in boljši človek. Po naravi sem raziskovalka in tako zadnje leto iščem načine kako med seboj združiti dva različna pola, delo s številkami in povezovanje ljudi.

Od jeseni v domačem podjetju skrbim za številke in ljudi. Trgovini  v Zbiljah in v Mariboru sta med ljubitelji konj in jahanja že dolgo uveljavljeni in poznani. Ker imamo (skoraj) vse za konja in jahača. Vemo, kako pomembni so konji za lastnike, zato želimo v naši ponudbi le izdelke, ki so dobri za konja.

Kot pravi Sharon Ralls Lemon: Bistvo druženja s konji je, da nas poveže v kontakt z milino, lepoto, pogumom in temperamentom.

breda perme2FB: www.facebook.com/TrgovinaClair
E: Breda.Perme@signaldoo.si
T: 031 378 737

 

 

 

 

Breda Perme bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>