BLANKA SAJNKAR

Ne postavljam si mej, ker meje dušijo.
Ne zastiram pogleda, če mi slika ni všeč.
O.k. včasih je res bolje, da molčim, a dajem mislim prosto pot …

Blanka

Živim res po svoje. Letim kot albatros, plavam kot delfin in nekoč sem si na svoji poti drznila spoznati samo sebe. Najlepše pa je spoznanje kako čudovito unikatni smo ljudje! To najraje izražam v enem od svojih hobijev, a o tem kdaj drugič. Moja poslovna pot je zaznamovana z mnogimi dejavnostmi. Sedaj pri 52-ih, lahko med najljubše strnem: podjetništvo, slikarstvo, potovanja z lastnim motorjem. Ob tem pa sem ljubeča ženska, mama in babica dvema korenjakoma.

Po dolgih letih službovanja in zbiranja raznih izkušenj (komercialistka, računovodkinja, pomočnica direktorjem in finančnica) sem postala podjetnica. Predvsem zato, ker so mi okoliščine kar same ponudile to roko, srce pa je prišepnilo: »To je to.«

Kaj je vaš produkt/storitev?

Easebelt. Prispeva h kvaliteti življenja mnogih ljudi in to bomo omogočili še mnogim. Vsesplošno znano je, da postajamo ‘sedeča generacija’ in ni ga junaka, ki po uri sedenja ne bi začutil bolečine v zadnjici in predvsem v hrbtenici. Pa naj bo to v avtu, na stolu v pisarni, doma, na potovanju z letalom, vlakom, na avtobusu, delavci na žerjavih, bagerjih, kmetovalci na traktorjih, bolniki in invalidi na invalidskem stolu. Brat in inovator Srečko Pisnik je najprej zase izdelal tak pas in z njim mučno dolgotrajno sedenje spremenil v nekaj samoposebi umevnega. Sedeče delo v objemu Easebelta je učinkovito, skoncentrirano, saj ne razmišljaš o tem kakšen položaj bi še lahko zavzel, da ne bi vse bolelo.

beltKaj je vaša vizija?

V podjetju Easebelt d.o.o. sva z bratom in še nekaj podporniki združili intuziazem in naj se sliši še tako klišejsko, je naša vizija predvsem pomagati ljudem, ozavestiti kako pomembno je ohranjati našo hrbtenico »fit«.

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

Easebelt je nedavno na dveh sejmih inovatorjev požel zlato in srebrno priznanje in to med konkurenco več kot 700 inovacij na posameznem sejmu! In to zagotovo ni naključje.

Kontakti: GSM: 040 578 633; e-mail: sajnkarb@gmail.com; najraje pa srečanje ob kavici :).
 
 
 

Blanka Sajnkar bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>