BLANKA PUŠNIK

BLANKA-MALAin3dexŽelite biti bolj učinkoviti prodajniki? Mogoče imate vodstveni potencial? Bi bolje delovali v socialnih aktivnostih? Težko najdete prave prijatelje ali partnerja? Bi želeli ugotoviti, katere barve vas podpirajo v skladu z rojstnim datumom in jih izkoristiti pri osebni celostni prenovi ali jih vključiti v opremo bivališča? Kako pravilno vzgajati otroka? Vse to in še več vam odkrije numerologija.

Rojstni datum je zemljevid vsega, kar smo in edina konstanta v našem življenju. Pri tem ni pomembno, če analiziramo datum osebe ali podjetja ali več oseb. Na koncu dobimo učinkovit napotek o naših potencialih in vedenjskih vzorcih. Ugotovimo, kako razmišljamo, kako čustvujemo, kako delujemo in katera so naša najbolj pomembna obdobja v življenju.

Numerologija je v prvi vrsti praktična veda o tem, kako to, kar imamo, uporabiti v naš prid. Določimo si točke moči in hkrati ubiramo bližnjice tam, kjer bi se lahko pojavile težave.

Podjetja se vedno bolj pogosto odločajo za numerološke analize kadrov, ki jih sprejemajo v delovno razmerje. Kdo bo prevzel družinsko podjetje? Kdo bo vodja komerciale? Kdo je lahko vodja teama in kdo bolje deluje sam, ker je odličen analitik? Kdaj je najboljše obdobje za registracijo podjetja? Katero ime podjetja izbrati? Kdaj je slabo obdobje za investicije? Tudi to so vprašanja numeroloških analiz.

Zakaj je to moja najljubša dejavnost? Ker je učinkovito orodje in jo lahko takoj praktično uporabimo v vsakdanjem življenju.

Ste radovedni? Videti samega sebe v drugačni luči je vedno pustolovščina…prepustite se ji!

Tudi ime podjetja Via3Vita ni naključno. Kot v numerologiji, gremo tudi v resničnem življenju skozi 3 odločilna življenjska obdobja. V prvem gradimo vedenjske vzorce in v drugem jih spreminjamo. V tretjem uživamo sadove naučenega.

Kot numerologinja delam že 20 let, vendar sem imela vmes odmor za izobraževanje in resnično aktivna sem zadnja 4 leta. Več informacij o meni lahko najdete na spletni strani.

Moja najljubša misel govori o začetkih.

»Kjer je cilj, je tudi pot k cilju. In kjer je oseben cilj, tam že neka oseba potuje.« (E.S. Lukas)

Potujmo torej skupaj. Pomagala vam bom označiti nekatere točke vašega osebnega zemljevida, kjer boste želeli malce postati in doživeti vso lepoto, ki se skriva v vas.

Kje me najdete?
W:  http://via3vita.simplesite.com/
E: pusnikblanka@gmail.com
M: 041 256 802
FB: Via3Vita Blanka Pušnik
 

Blanka Pušnik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>